MerkenCONTI+

CONTI+ maxx

foto Conti+ Maxx wastafel

Slimme technologie, duidelijk ontwerp

Met zijn klein maar sterke ontwerp is deze wastafel een uitstekende keuze voor handwasbakken in snelwegstations, stadions, scholen, restaurants, hotels en andere openbare gebouwen. De meest geavanceerde technologie in haar soort ter wereld biedt comfort van het hoogste niveau.

foto Conti+ Maxx wastafelkraan

Betrouwbare technologie

De infraroodsensortechnologie heeft een driedimensionaal beeld. Zodra een voorwerp wordt gedetecteerd, activeert de digitale micro-elektronica onmiddellijk de watertoevoer. Het water stroomt alleen wanneer het nodig is - betrouwbaar en comfortabel. Dankzij de hightech uitrusting met een touch-bediend bedieningspaneel voor speciale functies en programmering (incl. 24-uurs sanitaire spoeling), kunnen wijzigingen in de watertoevoer direct bij de kraan worden uitgevoerd.

Materiaal
Metaal
Kleuren
Hoogglans chroom

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

CONTI+ Portfolio Douche- & wasruimte

Brochure

CONTI+ CNX Waterbeheersysteem

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden.

Merk informatie

Over CONTI+

Conti+ is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige sanitaire producten en systemen. Het bedrijf werd... Meer lezen »