MerkenOphardt Hygiene

Ophardt Hygiene Disposable Hygiene Pump

Ophardt Hygiene Disposable Hygiene Pump

Eenvoudig. Hygiënisch. Pompen voor eenmalig gebruik.

Verlaag de kosten en verbeter de hygiënenormen met de hygiënepomp voor eenmalig gebruik. De DHP is ontworpen met het oog op recycling en is geschikt voor gebruik met de ingo-man® plus en de RX-serie Euroflacon-compatibele dispensers voor handdesinfectiemiddelen, zepen en lotions. Deze unieke pomp voor eenmalig gebruik minimaliseert de behoefte aan medische reprocessing en zorgt ervoor dat strikte hygiënenormen worden nageleefd doordat de pomp zichzelf vernietigt bij onjuiste vervanging van de fles. Wanneer wordt geprobeerd een lege fles zeep, ontsmettingsmiddel of lotion te vervangen, komt de steel van de pomp los van de pompkop en blijft in de container achter.

Eenvoudige installatie en verwijdering

Om een DHP te installeren, wordt de individuele verpakking van de pomp gescheurd en gebruikt als handschoen om de pomp in de dispenser te plaatsen - een nieuwe fles kan dan normaal in de dispenser worden geplaatst. Pomp en verpakking kunnen aan het einde van de gebruiksduur worden gerecycled. De energie die wordt gebruikt om deze pompen te vervaardigen, wordt opgewekt met behulp van hernieuwbare energie.

Materiaal
ABS kunststof

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Ophardt Hygiene Einwegpumpe DE

Brochure

Ophardt Hygiene Single Use Pump EN

Video's bij deze collectie

DHP Wegwerphygiënepompen/Verwijderbare pompen
Euro-Fles | Product Video

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden

Santral Plus
Merk informatie

Over Ophardt Hygiene

Ophardt Hygiene GmbH is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hygiëne-oplossingen voor de medische sector, de... Meer lezen »