MerkenGeesa

Geesa Topaz

Geesa Topaz

Geesa Topaz Het samenspel van harde en zachte vormen

Geesa Topaz: een samenspel van harde en zachte vormen. Deze termen lijken elkaars tegenpolen maar Topaz bewijst dat ze perfect samen gaan. Stabiliteit met een subtiele vormgeving.

Verkrijgbaar in de kleuren chroom en zwart.

Geometrie en minimalisme

Geometrie en minimalisme zijn de kernbegrippen van Topaz. Dankzij de combinatie van hoogwaardige materialen en de Chrome of zwarte accenten komt Topaz perfect tot zijn recht in de tijdloze badkamer. Topaz is het perfecte voorbeeld van innovatief badkamerdesign, mooi design voor de badkamer.

Topaz Black

De zwarte afwerking, in combinatie met harde en zachte vormen, geeft de badkamer nét wat extra kracht. De inmiddels tijdloze zwarte kleur trekt de aandacht en geeft de badkamer een elegante uitstraling. Dankzij de combinatie van hoogwaardige materialen en de zwarte accenten komt Topaz perfect tot zijn recht in de tijdloze badkamer.

Topaz Chrome

Geometrie en minimalisme zijn de kernbegrippen van Topaz. De glanzende afwerking in chroom zorgt voor een vleugje luxe in de badkamer. Dankzij de combinatie van hoogwaardige materialen en de Chrome accenten komt Topaz perfect tot zijn recht in de tijdloze badkamer.

Geesa Topaz: minimalistisch, esthetisch en uniek design.

Vierkante vormgeving met een afgeronde rozet. Deze termen lijken elkaars tegenpolen maar de Topaz-producten bewijzen dat ze perfect samengaan. Stabiliteit met een subtiele vormgeving. Ontworpen om jarenlang mee te gaan.

Materiaal
Metaal
Kleuren
Zwart
Hoogglans chroom
Afwerking
Poedercoating

Veelgestelde vragen

Kan ik als particulier bij CitroenAir bestellen?

CitroenAir is een groothandel en levert business to business, dus enkel aan zakelijke klanten. Als particulier kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met een installateur bij u in de buurt.

Waar kan ik deze producten vinden in de webshop van CitroenAir?

Hier kunt onze producten vinden in onze webshop.

Webshop merken

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Geesa Topaz

Brochure

Geesa 2024

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden.

Merk informatie

Over Geesa

Sinds 1885 is Geesa gespecialiseerd in het produceren van badkameraccessoires. Geesa ontdekten een kleine wereld waarin u met details het... Meer lezen »

Bekijk meer inspirerende collecties