MerkenHEWI

HEWI beslag

HEWI beslag

HEWI deurbeslag: Functionele en stijlvolle oplossingen voor elke ruimte

Comfort wordt tastbaar: HEWI beslag overtuigt met duidelijke lijnen die gericht zijn op de behoeften van de hand. Zij voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap en zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen. HEWI fittingen worden in talloze soorten gebouwen toegepast. Een consistent assortiment handgrepen voor de toegangsdeur, veiligheids- en nooduitgangbeslag tot en met accentdeuren in het interieur: HEWI-beslag is het antwoord op functionele en designwensen in de woning en in de eigen vier muren.

Systeem 111 – De klassieker

De ontwerptaal van System 111 is puristisch en tijdloos. Dit geeft System 111 zijn veelzijdigheid. Briljante kleuren, hoogglansoppervlakken en gepatenteerde beslagtechnieken en een onovertroffen duurzame kwaliteit hebben van System 111 een designicoon gemaakt. System 111 is een designicoon dat we 50 jaar na zijn oprichting nog steeds in het dagelijks leven tegenkomen.

Editie mat – Uniek oppervlak

Met de matte editie biedt HEWI een uniek oppervlak dat de zintuigen aanspreekt en tegelijkertijd ruimte schept voor individualiteit. Matte oppervlakken zetten sensuele accenten en overtuigen met een karakteristieke uitstraling en een heel bijzonder gevoel.

Bicolor – Polyamide ontmoet roestvrij staal

Met bicolor biedt HEWI een unieke pasvorm die een individueel ontwerp mogelijk maakt. Bestaande uit twee materialen, bicolor opent een ongewone mix: polyamide en roestvrij staal. Een plat rozet van roestvrij staal omsluit een gekleurde inleg van polyamide. Het rozet is verkrijgbaar in gesatineerd roestvrij staal. Daarnaast zijn PVD nuances in messing, koper, brons of zwart chroom ook verkrijgbaar in matte afwerkingen. De combinatie van kleur en verschillende metaaloppervlakken plaatst geheel nieuwe accenten op de deur.

Begin je creatieve reis door de tijd door de film te bekijken en laat je inspireren. Met bicolor biedt HEWI een unieke fitting die een individueel ontwerp mogelijk maakt.

HEWI - Designikone System 111 | The Original

 

Combineerbare deurklinken

Bicolour is beschikbaar voor hendelgreepmodellen 111 en 162 in zowel polyamide als roestvrij staal. De 250 en 162 modellen zijn verkrijgbaar in de matte uitvoering.

  • Deurklinken 111, 162, 250 en 162 in glanzend en mat polyamide, alsook in roestvrij staal
  • Kruk 270 van roestvrij staal met metalen afwerkingen in PVD en een polyamide inleg

Serie 250 – Filigraanafdruk

De combinatie van organische en geometrische elementen geeft de 250-serie een bijzonder delicaat en exclusief uiterlijk. Het ontwerp is van Giancarlo Raddi. De Italiaanse architect, gevestigd in Florence, heeft een speciale lijn gecreëerd die ervoor zorgt dat het licht wordt gebroken op het oppervlak van de deurkruk, waardoor een zeer levendige reflectie ontstaat die het dynamische ontwerp van de deurkruk benadrukt. Serie 250 is verkrijgbaar in de matte uitvoering.

Systeem 162 – Tijdloze architectuur

Het puristische designconcept van System 162 overtuigt door zijn rechte lijnen, hoge functionaliteit en materiaalkeuze. Systeem 162 bestaat uit formeel op elkaar afgestemde armaturen en sanitaire accessoires, waardoor een consistent ontwerp van de deur tot aan de sanitaire ruimte mogelijk is.

Eén vorm – twee materialen

Materiaalopties creëren ontwerpmogelijkheden: De hendelgrepen zijn verkrijgbaar in roestvrij staal en polyamide.

Individual design opportunities

Systeem 162 biedt ontwerpvrijheid: niet alleen in de combinatie van afzonderlijke elementen, maar ook in de keuze van oppervlakken en materialen. Naast de klassieke versie is System 162 ook verkrijgbaar in combinatie met bicolor en mini. In de matte uitvoering maakt de Serie 162 indruk met een bijzonder elegant oppervlak dat visueel en haptisch overtuigend is.

Serie 270 – Ontworpen door een architect

Hadi Teherani is niet alleen architect en bedenker van visionaire gebouwen, zoals de Hamburgse Docklands of het Frankfurtse langeafstandstreinstation.

Architectuur en miniatuur

De 270 serie die hij ontwierp is architectuur en miniatuur. De geometrische vormentaal verwijst naar de door hem ontworpen architectuur. De heldere lijnen zorgen voor een ergonomische vorm, terwijl fijne details zoals de verbinding tussen de handgreepbodem en het handvat in perfecte balans zijn met de sterk gereduceerde grootte van de mini-rozet.

Duidelijke vormgeving

Serie 270 vertaalt de radius van de bevestiging van de handgreep in het oppervlak van de handgreep. Dit verhoogt de complexiteit van het ontwerp. Toch maakt de vorm indruk door zijn duidelijke vormgeving. De all-round rand geeft de hendelgreep een hoge mate van precisie en waarde. Mat gepolijst roestvrij staal onderstreept de tijdloze vormgeving en benadrukt de architectonische claim.

Systeem 100 – Expressief concept

System 100 is gebaseerd op een expressief concept: architectuur en design zijn tot in het kleinste detail met elkaar verbonden. De puristische afzonderlijke componenten maken deel uit van een geheel. Systeem 100 maakt een duidelijk, gereduceerd ruimteontwerp mogelijk en biedt formele continuïteit van de deur naar de badkamer. Het systeem bestaat uit armaturen, leuningen, bewegwijzering, sanitaire accessoires en barrièrevrije producten voor de comfortbadkamer. System 100 kenmerkt zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en hun uitstekende afwerking. De roestvrijstalen fittingen zijn verkrijgbaar in een satijnen afwerking.

Serie 170 – Verminderde vorm

De serie van 170 hendelgrepen kenmerkt zich door zijn eenvoudige, gereduceerde vorm en harmonieuze lijnen. Het gebogen ontwerp van de 170-serie is optimaal aangepast aan de beweging van de hand bij het openen en sluiten van de deur. De armaturen maken een flexibel en veilig gebruik mogelijk. De boog die eindigt bij het deurblad zorgt voor een goede grip en voorkomt dat de hand wegglijdt. De organische vorm van het handvat van de hendel zorgt voor een aangenaam gevoel.

Serie 180 – Massief roestvrij staal en glaselementen

Echte materialen geven serie 180 waarde. De deurkrukken zijn gemaakt van massief roestvrij staal. Serie 180 biedt ook hendelgrepen aan waarbij het glas direct op het roestvrijstalen lichaam wordt aangebracht, zodat het lijkt te zweven op de hendelgreep. De designdeurkrukken staan voor een heldere architectuur. Het ontwerpconcept verwijst naar de basisvorm van de rechthoek. De combinatie met ronde of vierkante rozetten onderstreept de geometrische vormentaal.

Fijn glas

Fijn glas geeft de designvariant van de 180-serie een luxe uitstraling. Gekleurd glas wordt direct op de deurkruk van hoogwaardig roestvrij staal aangebracht. Het glaselement breekt het licht af, waardoor een dieptewerking ontstaat. Er wordt gebruik gemaakt van een speciaal veiligheidsglas – een thermisch gehard floatglas, dat wordt gekenmerkt door een extreme stoot- en breukvastheid. De glasvariant van de Serie 180 is verkrijgbaar in de kleuren wit of zwart.

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

HEWI Catalogus 20222/23 Beslag

Brochure

HEWI Anti-paniekstang

Brochure

HEWI Meubelbeslag

Brochure

HEWI Onderdelen | Componenten Beslag 2023/24

Brochure

HEWI KLEURENTABEL

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden.

HEWI Merkfoto
Merk informatie

Over HEWI

Innovatief door traditie: Al meer dan 90 jaar ontwikkelt HEWI producten die altijd gericht zijn op mensen en hun individuele... Meer lezen »