MerkenHEWI

HEWI Serie 805

HEWI 805

Verminderd ontwerp - hoge funcionaliteit

Het minimalistische design van serie 805 maakt een duidelijke enscenering in de ruimte mogelijk. Bij deze serie blijkt tot in het kleinste detail, dat goed design en intelligente functies een eenheid vormen. Zo is het functiebereik van de producten – van hoogwaardige gekleurde polyamide voorzien. Door het gebruik van polyamide, zijn de bedieningselementen aangenaam vast te pakken. Op grond van de kleurgeving tekenen zij zich contrastrijk af en zijn zo gemakkelijk herkenbaar. Universeel design houdt rekening met de eisen van alle gebruikers. Op basis van deze filosofie is serie 805 ontwikkeld. De serie omvat zowel klassieke sanitaire accessoires en producten die licht ondersteunend werken, als ook artikelen met complexe barrièrevrije functies voor gebruik in de genormeerde publieke sector. Een selectie van dispenserproducten is ook als contactloze variant verkrijgbaar.

Hewi 805 hygiene afvalbak

Intelligente function

De sanitaire serie 805 is ontwikkeld voor gebruik in de openbare ruimte. Het wordt gekenmerkt door een hoge functionaliteit.Zo zijn er bijvoorbeeld niveau-indicatoren geïntegreerd in de dispenserproducten om de opslag van verbruiksartikelen zoals zeep of papieren handdoeken te vergemakkelijken.De keuze van de materialen en het ontwerp vereenvoudigen de reiniging van de producten. Doordachte details, zoals afsluitbare dispensers of verborgen sluitingen, beschermen tegen diefstal en vandalisme. De klassieke variant van de serie 805 zorgt met het ronde-buis-design voor een functioneel ontwerp van de ruimte. De vormtaal is gebasserd op een verdere ontwikkeling van de serie 801. De roestvrij staalvariant wordt door de minimalistische vormgeving volledig in de ruimte geïntegreerd. Gemaakt van mat geslepen roestvrij staal, biedt serie 805 Classic vele voordelen: Het materiaal is bijzonder robuust en onderhoudsvriendelijk. De stabiele constructie biedt zowel bescherming tegen vandalisme en misbruik als ook een veilige toepassing. Vooral in de openbare sector is het belangrijk, dat alle mensen onafhankelijk van hun fysieke omstandigheden zonder barrières toegang kunnen krijgen tot het openbare leven. Serie 805 Classic is hiervoor ontworpen.

Materiaal
RVS
Polyamide
Kleuren
HEWI kleur naar keuze
Afwerking
Geborsteld

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden.

HEWI Merkfoto
Merk informatie

Over HEWI

Innovatief door traditie: Al meer dan 90 jaar ontwikkelt HEWI producten die altijd gericht zijn op mensen en hun individuele... Meer lezen »