MerkenHEWI

HEWI Systeem 100

HEWI Systeem 100

Een architectonisch systeem, dat de consequente vormgeving mogelijk maakt van sanitaire ruimten

Systeem 100 is doordacht tot in het kleinste detail. Het systeem overtuigt door slimme functies, perfect bedieningscomfort, het gebruik van hoogwaardige materialen en een gereduceerde vormtaal. De losse elementen vormen in combinatie een architectonisch systeem, dat de consequente vormgeving mogelijk maakt van sanitaire ruimten, deuren en gangen geheel volgens de individuele eisen van het concept van het gebouw. De accessoires van systeem 100 zijn in twee verschillende oppervlakken verkrijgbaar. U kunt kiezen uit edel chroom of puristisch wit. De inzetstukken zijn vervaardigd van hoogwaardig, gesatineerd kristalglas.

Systeem 100 is doordacht tot in het kleinste detail

De accessoires van systeem 100 zijn in twee verschillende oppervlakken verkrijgbaar. U kunt kiezen uit edel chroom of puristisch wit. De inzetstukken zijn vervaardigd van hoogwaardig, gesatineerd kristalglas.

Materiaal
Metaal
Kleuren
Hoogglans chroom

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden.

HEWI Merkfoto
Merk informatie

Over HEWI

Innovatief door traditie: Al meer dan 90 jaar ontwikkelt HEWI producten die altijd gericht zijn op mensen en hun individuele... Meer lezen »