MerkenHEWI

HEWI Systeem 800 K

HEWI 800K

Kleur & Verzorging

Systeem 800 K is gebaseerd op de ontwerpprincipes van systeem 800 – de duidelijke vormtaal en de karakteristieke grote rondingen werden in de materiaalvariant systeem 800 K opgepakt. Het systeem is gemaakt van hoogwaardig polyamide. Wit is de basiskleur van sanitairsysteem 800 K. De functie-elementen kunnen naar wens kleurrijk uitgevoerd worden. De doelgerichte inzet van contrastrijke kleuren drukt zijn stempel op het systeem. Op grond van het materiaal is systeem 800 K bijzonder geschikt voor het care-segment. De modulariteit van het systeem maakt een inrichting van de sanitaire ruimte mogelijk, om te beginnen klassieke accessoires, via comfortproducten, tot producten voor genormeerde, barrièrevrije gebieden.

Vergemakkelijken van de waarneming

Doelgericht gebruik van kleurcontrasten vergemakkelijkt de oriëntatie en maakt intuïtief gebruik mogelijk. Aangezien alleen de functionele elementen van het systeem 800 K gekleurd zijn, zijn ze gemarkeerd en wordt hun functie geïllustreerd. Als de functionele elementen ook in een contrasterende kleur met de omgeving zijn ontworpen, kunnen ze ook gemakkelijk worden waargenomen door mensen met een visuele beperking. Het kleurenconcept bestaat uit 16 tinten die harmonieus op elkaar zijn afgestemd en talloze combinatiemogelijkheden bieden.

Materiaal
Polyamide
Kleuren
HEWI kleur naar keuze

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden.

HEWI Merkfoto
Merk informatie

Over HEWI

Innovatief door traditie: Al meer dan 90 jaar ontwikkelt HEWI producten die altijd gericht zijn op mensen en hun individuele... Meer lezen »