MerkenHEWI

HEWI Systeem 800

HEWI Systeem 800

Puristisch ontwerp

Systeem 800 verenigt organische vormen met puristisch design. Harmonische rondingen en een heldere lijnvoering kenmerken de accessoires. Systeem 800 is de volmaakte combinatie van helderheid, emotionaliteit en functie. De modulaire opbouw van het sanitairsysteem maakt veelzijdige combinatiemogelijkheden mogelijk, zodat de badkamer geheel volgens individuele wensen vormgegeven kan worden.

Ontwerp. Comfort. Verzorging.

Systeem 800 omvat accessoires voor wastafel, toilet en douche evenals barrièrevrije producten. De barrièrevrije producten van systeem 800 zijn op de gebruiker afgestemd – ze zijn ergonomisch vormgegeven, bieden een veilig houvast en ondersteunen betrouwbaar. Hiermee wordt de badkamer nog comfortabeler. Het uitstekende ontwerp van System 800 is niet alleen indrukwekkend door zijn visuele verschijning, maar ook door zijn doordachte, functionele productdetails.

Materiaal
Metaal
RVS
Kleuren
Hoogglans chroom
Wit
Afwerking
Poedercoating

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden.

HEWI Merkfoto
Merk informatie

Over HEWI

Innovatief door traditie: Al meer dan 90 jaar ontwikkelt HEWI producten die altijd gericht zijn op mensen en hun individuele... Meer lezen »