MerkenHEWI

HEWI Systeem 815

Filigraan ontwerp

Geometrische basisvormen definiëren de ontwerptaal van het systeem 815. Elementen van gebogen staal benadrukken het filigraan design van het sanitairsysteem en geven het zijn lichtheid. Minimalistisch materiaalgebruik en hoge functionaliteit kenmerken de sanitaire accessoires voor wastafel, wc en douche.Systeem 815 is zowel in verchroomde, hoogglanzende uitvoering als met bevestigingselementen van gekleurd polyamide verkrijgbaar. Het systeem 815 is zowel verkrijgbaar in een verchroomde, hoogglanzende uitvoering als met een zwart, mat oppervlak. De inzetstukken, zoals zeepdispensers of tuimelaars, zijn gemaakt van gesatineerd kristalglas.

Zelfklevende montage

Met Systeem 815 biedt HEWI de mogelijkheid om badkameraccessoires met lijm aan de wand te bevestigen. Dit betekent dat er geen aandacht hoeft te worden besteed aan de verbindingen en dat de producten kunnen worden gemonteerd volgens de individuele behoeften van de gebruiker. Bovendien kan de kleefsluiting worden verwijderd zonder resten achter te laten, waardoor beschadiging van hoogwaardige oppervlakken wordt voorkomen. De installatie wordt uitgevoerd met een adapter met onmiddellijke hechting en een lijm met één component in een praktische doseerspuit, zodat het niet nodig is de lijm te mengen.

Materiaal
RVS
Kleuren
Hoogglans chroom
HEWI kleur naar keuze

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

HEWI DESIGN KLASSIKER

Brochure

HEWI HOTEL

Brochure

HEWI Systeem 111/162 Matte Editie

Brochure

HEWI Sanitair 2023/24

Brochure

HEWI PUBLIC

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden.

HEWI Merkfoto
Merk informatie

Over HEWI

Innovatief door traditie: Al meer dan 90 jaar ontwikkelt HEWI producten die altijd gericht zijn op mensen en hun individuele... Meer lezen »