MerkenOphardt Hygiene

Ophardt Hygiene SanTRAL® Classic

Norm voor openbare toiletten

Sinds 1991 is de SanTRAL® Classic-reeks van roestvrij staal de maatstaf voor de verstrekking van producten in openbare sanitaire ruimten. Dankzij een onvermoeibare evolutie, in samenwerking met onze gebruikers en partners, heeft SanTRAL® Classic zich meer dan aangepast aan de steeds veranderende vereisten van de moderne sanitaire ruimte. In de loop der jaren heeft SanTRAL® Classic voortdurend de norm gesteld op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit en kosteneffectiviteit. Met zijn minimalistische Noord-Europese design belichaamt deze ‘Made in Germany’-serie een robuust, functioneel design, terwijl de kleuren eindeloos kunnen worden aangepast.

De robuuste kwaliteit die u van het SanTRAL®-assortiment gewend bent, is nu verkrijgbaar in een nieuw, modern design. Deze “Made in Germany” Midnight-serie zal zeker indruk maken, met zijn stijlvolle, opvallende matzwarte afwerking met poedercoating.

Duurzame en verwisselbare containers

Alle SanTRAL®-dispensersystemen zijn uitgerust met duurzame pompen van hoge kwaliteit. De nieuwe generatie van de SanTRAL® Classic serie is bijzonder flexibel: wilt u schuimzeep dispenseren in plaats van vloeibare zeep? Wilt u uw dispensersysteem ombouwen naar een alcoholdesinfectiemiddel? Geen probleem! Dankzij de modulaire SanTRAL® Classic serie kunt u snel en eenvoudig verschillende pompen of containers inwisselen, zodat u er zeker van bent dat uw dispensers voldoen aan de behoeften van vandaag en morgen.

Materiaal
RVS
Kleuren
RAL 9010
Afwerking
Anti-vingerafdruk-coating Poedercoating

Veelgestelde vragen

Kan CitroenAir de installatie van dit product uitvoeren?

Ja. Neem contact op met onze experts als u vragen hebt over installatieservices.

Contact

Ik heb producten nodig voor een project. Kunnen jullie hierin adviseren?

Ja. CitroenAir is gespecialiseerd in deze advisering. Wilt u  graag een persoonlijke afspraak, bij u of bij ons? Plan dan een afspraak via het contactformulier.

Afspraak maken

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Ophardt Hygiene Praesidio

Brochure

Ophardt Hygiene Single Use Pump

Video's bij deze collectie

SanTRAL Productassortiment

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden.

Santral Plus
Merk informatie

Over Ophardt Hygiene

Ophardt Hygiene GmbH is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hygiëne-oplossingen voor de medische sector, de... Meer lezen »