MerkenVectair Systems

Vectair Airoma MVP

Frisheid door geur en technologie.

De Airoma® MVP biedt volledig automatische verspreidingstechnologie voor luchtverfrissers om ervoor te zorgen dat faciliteiten fris ruiken als er een geur vereist is. De Airoma® MVP luchtverfrissers bieden flexibele en gebruiksvriendelijke programmeringsopties en kunnen ingesteld worden aan de hand van uw exacte plaatselijke omstandigheden om op bepaalde momenten automatisch kleine geurstoten te leveren om vieze luchtjes te verdrijven.

Volledig programmeerbare dispenser

De MVP luchtverfrisser biedt flexibele en eenvoudig te gebruiken programmeeropties. Er zijn Airoma® luchtverfrisser navullingen beschikbaar, met vier verschillende gamma's; de 'Classics', 'Fruits', 'Oriental' en de 'Airoma® Therapy & Spa' geurreeksen. Deze dispenser is effectief in ruimtes tot 200m³.

Merk informatie

Over Vectair Systems

Vectair Systems is een toonaangevende technologische innovator en leverancier van luchtverzorgings- en hygiëneproducten in een aantal sectoren wereldwijd.

Video's bij deze collectie

Vectair Systems Airoma MVP Air Freshener

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Vectair Systems Airoma MVP Air Freshener Fact Sheet

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden