Klantenservice

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je een overzicht met veelgestelde vragen aan onze klantenservice. Hier vind je snel het antwoord op je vraag.

Welke vaardigheden heeft het nieuwe KWC in huis?

Het “nieuwe” KWC combineert alle expertise van de afzonderlijke bedrijven op alle locaties. Het merk KWC staat voor gezondheidsbescherming, duurzaamheid, veiligheid en toewijding. KWC voorziet in alle behoeften van haar doelgroepen in de wereld van vandaag. Dit wordt mogelijk gemaakt door alle vaardigheden en expertise waarover KWC beschikt, of het nu gaat om de productie van roestvrij staal, elektronica, design, ontwikkeling of innovatie, op zes productielocaties in Unterkulm, Ludwigsfelde, Ras Al Khaimah, het Verenigd Koninkrijk, Finland en China.

Wat is de nieuwe strategie van KWC?

Het nieuwe KWC ligt op koers naar wereldwijde groei. Als bedrijf bieden we complete oplossingen voor de sector van Commercial Washrooms en willen we ook in de toekomst indruk maken op onze klanten.

Wat betekent KWC, de nieuwe naam voor Franke Water Systems?

KWC is, na Franke, de bekendste merknaam binnen de divisie Franke Water Systems. Daarom hebben we besloten deze merknaam onder de aandacht te brengen en de hele divisie onder de naam KWC Group AG te exploiteren. Deze naamsverandering is begin maart 2022 doorgevoerd.

Wanneer en waarom zal het merk veranderen?

Toen de divisie Franke Water Systems op 1 mei 2021 onafhankelijk werd, werd de merknaam Franke slechts aan ons “uitgeleend” totdat wij contractueel volledig onafhankelijk werden (eind 2023). Dit betekent dat wij het merk Franke mogen gebruiken tot eind april 2023. Daarna vervalt ons recht om de merknaam te gebruiken.

Hoe maak ik een prijsafspraak?

Neemt u voor prijsafspraken contact op met onze salesafdeling

Hoog volume inkoop, inkoop op maat, contract beheer, duurzaam inkopen.

Telefoon: 06 – 579 670 48
quotes@citroenair.eu

Hoe vraag ik een offerte aan?

Per telefoon

Een telefoontje naar een van onze verkoopmedewerkers is de eenvoudigste stap om uw offerte aan te vragen. Via het centrale telefoonnummer 0318- 59 29 30 staat ons verkoopteam tot uw beschikking. U krijgt een deskundige medewerker aan de lijn die graag met u meedenkt en garant staat voor de nodige technische ondersteuning.

Per e-mail

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door een e-mail te sturen naar quotes@citroenair.eu

Is de bedrading voor de Dyson-Airblade dB enkelvoudig of dubbel geïsoleerd?

Ze zijn enkelvoudig geïsoleerd.

Is er een limiet voor het aantal Dyson-Airblade dB handdrogers dat op één voeding kan worden gebruikt?

Er is geen limiet, maar we bevelen aan elk apparaat aan te sluiten op een eigen gezekerde groep.

Hoe vaak moet ik de Dyson-Airblade dB schoonmaken?

Om ervoor te zorgen dat de handdroger optimaal en hygiënisch bljift presteren, moet de Dyson Airblade dB handdroger dagelijks worden schoongemaakt. Raadpleeg de reinigingshandleiding voor nadere informatie.

Heb ik een achterwand nodig voor de Dyson-Arblade V

Achterwanden zijn noodzakelijk voor poreuze wanden.

Kan de Dyson-Airblade V handdroger gebruikt worden in een openbare toiletruimte?

De Dyson Airblade V is compatibel met Doc M.

DOC M is de afkorting van Document M. Een DOC M-pakket is een productset met een mindervalidetoilet voor openbaar gebruik, dat voldoet aan de laatste bouwvoorschriften en ergonomisch is ontworpen om de gebruiker maximaal comfort te bieden bij het gebruik ervan.

Geeft de Dyson-Airblade V handdroger warme lucht?

Nee. Handdrogers die warme lucht geven kunnen de groei bevorderen van bacteriën die tijdens het drogen op de handen achterblijven. De Dyson Airblade V gebruikt een standaard klasse 13 HEPA-filter dat 99,95 van de bacteriën uit de lucht van toiletruimten filtert voordat ze op de handen worden geblazen.

Wat is het verschil tussen Wash+Dry en Airblade Tap?

De Dyson Airblade Wash+Dry biedt nu meer controle over het waterverbruik, is stiller en verbruikt minder stroom.

Kan de Dyson Airblade Wash+Dry met elke wasbak worden gebruikt?

De Dyson Airblade Wash+Dry is geschikt voor gebruik met de meeste wasbakken. Neem ter bevestiging en voor meer informatie contact op met 0318 592930 en praat met een Dyson-expert.

Heb ik een achterplaat nodig voor de Dyson-Airblade 9 KJ?

Het gebruik van een achterplaat wordt aanbevolen voor gebruik op gips- en spouwmuren. Ze kunnen ook worden gebruikt als andere Dyson Airbladeᵀᴹ handdogers worden vervangen.

Hoe vaak moet ik de Dyson-Airblade 9 KJ schoonmaken?

Om ervoor te zorgen dat de handdroger optimaal en hygiënisch blijft presteren, moet de Dyson Airblade 9kJ handdroger dagelijks worden schoongemaakt. Raadpleeg de reinigingshandleiding voor nadere informatie.

Hoe werken de twee vermogensstanden van de Dyson-Airblade 9 KJ?

De vermogensstand kan bij installatie ingesteld worden op Max- of Ecostand. De Maxstand werkt op 900W en levert een droogtijd van 10 seconden. Dit is ideaal voor plekken waar het apparaat intensief wordt gebruikt.In de Ecostand werkt het apparaat op 650W en levert een droogtijd van 12 seconden. Het verbruikt echter slechts 9,1kJ stroom per droogbeurt en is beter geschikt voor kantoren. De vermogensstand kan na de installatie worden gewijzigd, maar in dat geval moet het apparaat van de muur worden verwijderd omdat alleen dan de schakelaar bereikbaar is.

Kan ik als particulier bij CitroenAir bestellen?

Nee, CitroenAir levert uitsluitend aan bedrijven en instellingen

Welke producten zijn verkrijgbaar uit de SanTRAL® Plus-reeks?

De SanTRAL® Plus serie biedt u het complete pakket voor uw sanitaire ruimte. Het productassortiment omvat universele dispensers voor verschillende producten, dispensers voor papieren handdoeken met verschillende mechanismen, afvalbakken voor zowel gebruikte papieren handdoeken als hygiënisch afval, dispensers voor toiletpapier en toiletborstels.

Ik heb producten nodig voor een project. Kunnen jullie hierin adviseren?

Ja. CitroenAir is gespecialiseerd in deze advisering. We bekijken het project vanuit diverse punten, overleggen deze met de klant en komen zo samen tot een passend advies. Neem vrijblijvend contact op om hier meer over te weten te komen.

Kan CitroenAir de installatie van dit product uitvoeren?

Ja. Neem contact op met onze experts als u vragen hebt over installatieservices.

Wat is het verschil tussen Wash+Dry en Airblade Tap?

De Dyson Airblade Wash+Dry biedt nu meer controle over het waterverbruik, is stiller en verbruikt minder stroom.