Dyson Airblade handdrogers en het BREEAM In-Use V6 certificaat

Merken 4 november 2022 CitroenAir NL

Dyson Airblade handdrogers kunnen bijdragen tot 10 credits voor het BREEAM In-Use V6 certificaat, waardoor de waarde van het bouwproject verhoogt.

Wat is BREEAM?

BREEAM staat voor Building Research Establishment Environmental Beoordelingsmethode.

Het is een methode om de duurzaamheid van bouwprojecten te beoordelen en te classificeren. Op basis van verschillende criteria, ingedeeld in tien categorieën, wordt de duurzaamheid van een gebouw objectief beoordeeld. Voor elk van deze criteria wordt nagegaan in hoeverre een gebouw beter scoort dan de wettelijke voorschriften en de standaard prestaties. Op basis hiervan krijgt het gebouw uiteindelijk een classificatie gaande van “Pass, Good, Very good, Uitstekend tot Uitmuntend”. Deze classificatie maakt het mogelijk een gebouw objectief te vergelijken met andere gebouwen.

Dyson handdrogers hebben tot 85% minder CO2 impact dan papieren handdoeken en handendrogers met warme lucht, ondersteund door Life Cycle beoordelingen van het Massachusetts Institute of Technology en Carbon Trust. Ze helpen
miljarden papieren wegwerphanddoeken handdoeken te besparen.

James Dyson
Uitvinder

Dyson Airblade handdrogers kunnen bijdragen tot 10 credits voor het BREEAM In-Use V6 certificaat, waardoor de waarde van het de waarde van het bouwproject. BREEAM In-Use International V6 heeft 2 onderdelen (Asset Performance en Management Performance) met 9 categorieën:
1. Beheer
2. Gezondheid en welzijn
3. Energie
4. Vervoer
5. Water
6. Hulpbronnen
7. Veerkracht
8. Landgebruik en ecologie
9. Vervuiling

Bekijk de brochure voor een overzicht van  de Dyson Airblade bijdrage aan BREEAM-credits

Brochure

Dyson-Airblade BREEAM

Collecties

Merk informatie

Over Dyson

Dyson is een wereldwijd toonaangevend merk dat bekend staat om zijn revolutionaire handdrogers en innovatieve verlichting. Met een focus op... Meer lezen »