Dyson technologie voor uw bedrijf

Dyson is een wereldwijd toonaangevend merk dat bekend staat om zijn revolutionaire handdrogers en innovatieve verlichting. Met een focus op innovatie en geavanceerde technologie heeft Dyson de normen veranderd op het gebied van handdroging en verlichting.

De handdrogers van Dyson, zoals de bekende Airblade-modellen, bieden een snelle en hygiënische droogervaring. Met krachtige luchtstromen drogen ze de handen in enkele seconden, wat zorgt voor efficiëntie en een betere doorstroming in sanitaire ruimtes. Daarnaast zijn ze voorzien van geavanceerde HEPA-filtratie voor een hygiënische omgeving.

Naast handdrogers biedt Dyson ook innovatieve verlichtingsoplossingen. Hun verlichtingsproducten combineren esthetiek met geavanceerde technologie en bieden een optimale verlichting voor verschillende omgevingen.

Dyson streeft naar duurzaamheid in al hun producten. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en zijn energiezuinig, wat zorgt voor lagere operationele kosten en een verminderde impact op het milieu.

Als erkende partner van Dyson biedt CitroenAir Dyson-producten. We helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw sanitaire behoeften en verlichtingsprojecten.

Ontdek de revolutionaire handdrogers en innovatieve verlichting van Dyson bij CitroenAir en transformeer uw ruimtes met efficiëntie, hygiëne en geavanceerde technologie.

Dyson Collecties

Veelgestelde vragen

Ik heb producten nodig voor een project. Kunnen jullie hierin adviseren?

Ja. CitroenAir is gespecialiseerd in deze advisering. Wilt u  graag een persoonlijke afspraak, bij u of bij ons? Plan dan een afspraak via het contactformulier.

Afspraak maken

Kan CitroenAir de installatie van dit product uitvoeren?

Ja. Neem contact op met onze experts als u vragen hebt over installatieservices.

Contact

Dragen de Dyson-Airblade handdrogers bij aan duurzaamheid certificaten?

Ja, met het plaatsen van de Dyson Airblade handdrogers kunnen punten verdiend worden voor zowel BREEAM, LEED en WELL Building Standard certificering.

Meer info over Dyson-Airblade & BREEAM

Is het waar dat de krachtige luchtstroom van Dyson Airblade ™ handdrogers betekent dat er meer deeltjes door de toiletruimte worden geblazen, waardoor een groter risico op de verspreiding van bacteriën ontstaat?

Er zijn een aantal onderzoeken die door de papierindustrie gebruikt worden om misleidende beweringen te doen. Over het algemeen zijn deze onderzoeken niet uitgevoerd onder omstandigheden of scenario's die een werkelijke situatie simuleren die een iemand redelijkerwijs zou kunnen ervaren bij het gebruik van een Dyson Airblade™ handdroger. Onderzoekers die deze onderzoeken hebben uitgevoerd konden een dergelijk resultaat alleen bereiken door plastic handschoenen enorm te besmetten met bacteriën en virussen en ze te drogen met een Dyson Airblade™ handdroger zonder eerst de handen te wassen. Omgekeerd hebben onderzoeken van de Universiteit van Bradford en van de Hong Kong Polytechnic University aangetoond dat Dyson Airblade™ handdrogers bij correct gebruik de bacteriën op de handen juist verminderen. Nieuw onafhankelijke onderzoek van Dyson naar aerosolisatie toont aan dat bij het drogen van handen met een Dyson Airblade™ handdroger niet meer aerosolvorming optreedt dan bij het drogen met papieren handdoekjes - en dat Dyson Airblade™ handdrogers hygiënisch en veilig in gebruik zijn.¹ 1 Suen et al. 2019 SR en gebaseerd op bacteriën in lucht en aerosols (0,3 tot> 5 micron) gemeten tijdens handdroging in 28.5 m3 testkamer, in een studie uitgevoerd door onafhankelijk extern laboratorium.

Waar staat HEPA voor?

HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air. Een echt HEPA-filter, zoals standaard in alle Dyson Airblade™ handdrogers wordt gemonteerd, moet voldoen aan de testnormen EN1822-5 en IEST-RP-CC001.6. Van een filter dat niet als HEPA-filter wordt aangemerkt, kan niet worden bewezen dat het net zo efficiënt werkt.

Zou ik een papieren handdoekje of handdroger moeten gebruiken om mijn handen te drogen? Wat is beter?

Handen wassen is een essentiële manier om de verspreiding van bacteriën en virussen te verminderen. Het goed drogen van de handen is een belangrijke stap in dat proces, aangezien vochtige handen tot 1000 keer meer bacteriën kunnen verspreiden dan droge handen.¹ Het is bewezen dat Dyson Airblade™ handdrogers net zo hygiënisch zijn voor het drogen van handen als papieren handdoeken, maar zonder de impact op het milieu of hoge gebruikskosten. 1 Suen et al. 2019 SR en gebaseerd op bacteriën in lucht en aerosols (0,3 tot> 5 micron) gemeten tijdens handdroging in 28.5 m3 testkamer, in een studie uitgevoerd door onafhankelijk extern laboratorium. 7 Getest in een extern laboratorium volgens ISO 22196 op E. coli, Salmonella enterica, Staphylococcus aureus en Klebsiella pneumoniae en ISO 21702 op het H3N2-virus (influenza). 8 Mutters & Warnes (2019) JHI.

Waar kan ik deze producten vinden in de webshop van CitroenAir?

Hier kunt onze producten vinden in onze webshop.

Webshop merken

Is het ook mogelijk om een servicecontract te laten opstellen?

Ja, neem hiervoor contact op met CitroenAir. De handdrogers van Dyson zijn de snelste en meest hygiënische handdrogers. Op het gebied van onderhoud heeft de Dyson Airblade™ geen intensief onderhoud nodig. Wel adviseert Dyson, bij intensief gebruik, de handdroger jaarlijks te controleren en waar nodig het HEPA-filter te vervangen. De handdroger blaast de handen droog met gefilterde lucht. Het HEPA-filter zorgt ervoor dat 99,9% van de bacteriën en virussen uit de lucht gefilterd wordt. Het vervangen van het HEPA-filter is een belangrijk onderdeel van het onderhoud aan een Dyson Airblade™, omdat het vuil, wat uit de lucht gefilterd wordt, in het filter achterblijft.

Contact opnemen

Van praktische oplossingen tot strak design. CitroenAir adviseert, inspirereert en ondersteunt klanten bij oplossingen in sanitair.

Verhoog de ervaring van uw bezoeker

Nieuws

Design 7 augustus 2023

Duurzame Dyson handdrogers: Efficiënt en milieuvriendelijk

Merken 14 juli 2023

Handroger en kraan in één: De Dyson Airblade Wash + Dry

Nieuws 3 juni 2023

Hoe de Dyson Airblade uw bedrijf ten goede kan komen

Merken 4 november 2022

Dyson Airblade handdroger BREEAM