MerkenDyson Airblade

Dyson Airblade V

Dyson Airblade V

De Dyson Airblade V handdroger heeft een slank, compact profiel en steekt slechts 10 cm uit de muur, waardoor hij minder ruimte in beslag neemt in de toiletruimte. De achterplaat is eenvoudig te bevestigen, zodat u hem moeiteloos zelf kunt installeren, onderhouden en vervangen.

De meest hygiënische handdroger is nu 35% stiller.

Uit luidheidstests blijkt dat de nieuwe Dyson Airblade V handdroger dankzij de geherprogrammeerde digitale motortechnologie en precisieluchtstromen, nu 35% stiller is dan zijn voorganger.

Materiaal
Polycarbonaat
Kleuren
Nikkel
Wit
Merk informatie

Over Dyson Airblade

Dyson handdrogers zijn ontworpen voor intensief gebruik. De exclusieve Dyson technologie verbetert de ervaringen van klanten en medewerkers van uw organisatie. Alle Dyson handdrogers zijn voorzien van een HEPA-filter en er zit 5 jaar garantie op.

Veelgestelde vragen

Geeft de Dyson-Airblade V handdroger warme lucht?

Nee. Handdrogers die warme lucht geven kunnen de groei bevorderen van bacteriën die tijdens het drogen op de handen achterblijven. De Dyson Airblade V gebruikt een standaard klasse 13 HEPA-filter dat 99,95 van de bacteriën uit de lucht van toiletruimten filtert voordat ze op de handen worden geblazen.

Heb ik een achterwand nodig voor de Dyson-Arblade V

Achterwanden zijn noodzakelijk voor poreuze wanden.

Kan de Dyson-Airblade V handdroger gebruikt worden in een openbare toiletruimte?

De Dyson Airblade V is compatibel met Doc M.

DOC M is de afkorting van Document M. Een DOC M-pakket is een productset met een mindervalidetoilet voor openbaar gebruik, dat voldoet aan de laatste bouwvoorschriften en ergonomisch is ontworpen om de gebruiker maximaal comfort te bieden bij het gebruik ervan.

Kan CitroenAir de installatie van dit product uitvoeren?

Ja. Neem contact op met onze experts als u vragen hebt over installatieservices.

Hoe vraag ik een offerte aan?

Per telefoon

Een telefoontje naar een van onze verkoopmedewerkers is de eenvoudigste stap om uw offerte aan te vragen. Via het centrale telefoonnummer 0318- 59 29 30 staat ons verkoopteam tot uw beschikking. U krijgt een deskundige medewerker aan de lijn die graag met u meedenkt en garant staat voor de nodige technische ondersteuning.

Per e-mail

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door een e-mail te sturen naar quotes@citroenair.eu

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Dyson Range Brochure 2022

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden