Duurzame Dyson handdrogers: Efficiënt en milieuvriendelijk

Design 7 augustus 2023 CitroenAir NL

Ontdek de leidende positie van Dyson handdrogers op het gebied van duurzaamheid. Deze handdrogers bieden een milieuvriendelijke oplossing voor snelle en effectieve handdroging door middel van efficiëntie, verminderd afval, hygiëne en innovatie.

Efficiëntie

Dyson handdrogers zijn zeer duurzaam om verschillende redenen. Ten eerste zijn ze ontworpen om op een efficiënte en snelle manier handen te drogen, waardoor het energieverbruik wordt verminderd. Met behulp van geavanceerde technologieën en krachtige luchtstromen versnellen ze het droogproces, wat resulteert in kortere droogtijden en een geoptimaliseerd energiegebruik.

Afvalvermindering

Een ander duurzaam aspect van Dyson handdrogers is hun bijdrage aan afvalvermindering. In tegenstelling tot papieren handdoeken, die na één gebruik worden weggegooid, zijn de handdrogers herbruikbaar en belasten ze het milieu niet. Dit leidt tot een verminderde vraag naar productie en transport van papieren handdoeken, wat resulteert in minder afval en lagere CO2-uitstoot.

Dyson streeft naar duurzaamheid in alle aspecten van hun producten. Ze gebruiken hoogwaardige materialen die lang meegaan en bestand zijn tegen slijtage, waardoor de levensduur van de handdrogers wordt verlengd. Bovendien implementeren ze strenge kwaliteitscontroles en werken ze samen met leveranciers die zich inzetten voor duurzame praktijken, wat leidt tot verantwoorde productieprocessen en een verminderde ecologische impact.

Kortom, Dyson handdrogers scoren hoog op duurzaamheid dankzij hun energie-efficiëntie, vermindering van afval, aandacht voor hygiëne, gebruik van hoogwaardige materialen, verantwoorde productieprocessen en voortdurende innovatie. Door te kiezen voor Dyson handdrogers dragen gebruikers bij aan een duurzame toekomst.

Veelgestelde vragen

Dragen de Dyson-Airblade handdrogers bij aan duurzaamheid certificaten?

Ja, met het plaatsen van de Dyson Airblade handdrogers kunnen punten verdiend worden voor zowel BREEAM, LEED en WELL Building Standard certificering.

Meer info over Dyson-Airblade & BREEAM

Is het waar dat de krachtige luchtstroom van Dyson Airblade ™ handdrogers betekent dat er meer deeltjes door de toiletruimte worden geblazen, waardoor een groter risico op de verspreiding van bacteriën ontstaat?

Er zijn een aantal onderzoeken die door de papierindustrie gebruikt worden om misleidende beweringen te doen. Over het algemeen zijn deze onderzoeken niet uitgevoerd onder omstandigheden of scenario's die een werkelijke situatie simuleren die een iemand redelijkerwijs zou kunnen ervaren bij het gebruik van een Dyson Airblade™ handdroger. Onderzoekers die deze onderzoeken hebben uitgevoerd konden een dergelijk resultaat alleen bereiken door plastic handschoenen enorm te besmetten met bacteriën en virussen en ze te drogen met een Dyson Airblade™ handdroger zonder eerst de handen te wassen. Omgekeerd hebben onderzoeken van de Universiteit van Bradford en van de Hong Kong Polytechnic University aangetoond dat Dyson Airblade™ handdrogers bij correct gebruik de bacteriën op de handen juist verminderen. Nieuw onafhankelijke onderzoek van Dyson naar aerosolisatie toont aan dat bij het drogen van handen met een Dyson Airblade™ handdroger niet meer aerosolvorming optreedt dan bij het drogen met papieren handdoekjes - en dat Dyson Airblade™ handdrogers hygiënisch en veilig in gebruik zijn.¹ 1 Suen et al. 2019 SR en gebaseerd op bacteriën in lucht en aerosols (0,3 tot> 5 micron) gemeten tijdens handdroging in 28.5 m3 testkamer, in een studie uitgevoerd door onafhankelijk extern laboratorium.

Zou ik een papieren handdoekje of handdroger moeten gebruiken om mijn handen te drogen? Wat is beter?

Handen wassen is een essentiële manier om de verspreiding van bacteriën en virussen te verminderen. Het goed drogen van de handen is een belangrijke stap in dat proces, aangezien vochtige handen tot 1000 keer meer bacteriën kunnen verspreiden dan droge handen.¹ Het is bewezen dat Dyson Airblade™ handdrogers net zo hygiënisch zijn voor het drogen van handen als papieren handdoeken, maar zonder de impact op het milieu of hoge gebruikskosten. 1 Suen et al. 2019 SR en gebaseerd op bacteriën in lucht en aerosols (0,3 tot> 5 micron) gemeten tijdens handdroging in 28.5 m3 testkamer, in een studie uitgevoerd door onafhankelijk extern laboratorium. 7 Getest in een extern laboratorium volgens ISO 22196 op E. coli, Salmonella enterica, Staphylococcus aureus en Klebsiella pneumoniae en ISO 21702 op het H3N2-virus (influenza). 8 Mutters & Warnes (2019) JHI.

Is het ook mogelijk om een servicecontract te laten opstellen?

Ja, neem hiervoor contact op met CitroenAir. De handdrogers van Dyson zijn de snelste en meest hygiënische handdrogers. Op het gebied van onderhoud heeft de Dyson Airblade™ geen intensief onderhoud nodig. Wel adviseert Dyson, bij intensief gebruik, de handdroger jaarlijks te controleren en waar nodig het HEPA-filter te vervangen. De handdroger blaast de handen droog met gefilterde lucht. Het HEPA-filter zorgt ervoor dat 99,9% van de bacteriën en virussen uit de lucht gefilterd wordt. Het vervangen van het HEPA-filter is een belangrijk onderdeel van het onderhoud aan een Dyson Airblade™, omdat het vuil, wat uit de lucht gefilterd wordt, in het filter achterblijft.

Contact opnemen

Kan CitroenAir de installatie van dit product uitvoeren?

Ja. Neem contact op met onze experts als u vragen hebt over installatieservices.

Contact

Collecties

Merk informatie

Over Dyson

Dyson is een wereldwijd toonaangevend merk dat bekend staat om zijn revolutionaire handdrogers en innovatieve verlichting. Met een focus op... Meer lezen »