MerkenDyson

Dyson Airblade 9 KJ

Dyson Airblade 9 KJ

Dyson introduceert de ‘snelste, meest duurzame’ handroger met HEPA-filter. De Airblade 9kJ gebruikt slechts 9,1kilojoule aan energie per droogbeurt en bespaart daarmee tot 85% aan CO2 impact ten opzichte van papieren wegwerphanddoekjes. Het gebruik van elektrische handdrogers draagt bij aan het verminderen van afval en het streven naar een afvalvrij kantoor.

Onmisbare technologie

Twee gebogen openingen van 0,02 inch creëren luchtstromen van 388 mph⁶ die de contouren van uw handen volgen en zo meer water in minder tijd verwijderen. Het HEPA filter vangt 99,97% van de deeltjes, inclusief bacteriën en virussen, uit de lucht. Dyson Airblade™ handdroger is voorzien van geluiddempers gemaakt van opencellig schuim en geperforeerde schijven, die het geluid verminderen wanneer de luchtstroom door de motor gaat. Dyson digitale motor V4 draait 75.000 keer per minuut om handen snel en hygiënisch te drogen.

Dyson Airblade 9kJ handdroger met Curved Blade™ ontwerp
Productinformatie

Dyson-Airblade 9kJ

De Dyson Airblade 9kJ handdroger maakt gebruik van volledige touch-free bediening en Curved Blade™ technologie. Hiermee worden de contouren van de handen gevolgd en binnen 10 seconden worden handen duurzaam en hygiënisch gedroogd.

Meer informatie
Materiaal
RVS
Afwerking
Geborsteld

Veelgestelde vragen

Heb ik een achterplaat nodig voor de Dyson-Airblade 9 KJ?

Het gebruik van een achterplaat wordt aanbevolen voor gebruik op gips- en spouwmuren. Ze kunnen ook worden gebruikt als andere Dyson Airbladeᵀᴹ handdogers worden vervangen.

Hoe werken de twee vermogensstanden van de Dyson-Airblade 9 KJ?

De vermogensstand kan bij installatie ingesteld worden op Max- of Ecostand. De Maxstand werkt op 900W en levert een droogtijd van 10 seconden. Dit is ideaal voor plekken waar het apparaat intensief wordt gebruikt.In de Ecostand werkt het apparaat op 650W en levert een droogtijd van 12 seconden. Het verbruikt echter slechts 9,1kJ stroom per droogbeurt en is beter geschikt voor kantoren. De vermogensstand kan na de installatie worden gewijzigd, maar in dat geval moet het apparaat van de muur worden verwijderd omdat alleen dan de schakelaar bereikbaar is.

Hoe vaak moet ik de Dyson-Airblade 9 KJ schoonmaken?

Om ervoor te zorgen dat de handdroger optimaal en hygiënisch blijft presteren, moet de Dyson Airblade 9kJ handdroger dagelijks worden schoongemaakt. Raadpleeg de reinigingshandleiding voor nadere informatie.

Kan CitroenAir de installatie van dit product uitvoeren?

Ja. Neem contact op met onze experts als u vragen hebt over installatieservices.

Contact

Hoe vraag ik een offerte aan?

Per telefoon

Een telefoontje naar een van onze verkoopmedewerkers is de eenvoudigste stap om uw offerte aan te vragen. Via het centrale telefoonnummer 0318- 59 29 30 staat ons verkoopteam tot uw beschikking. U krijgt een deskundige medewerker aan de lijn die graag met u meedenkt en garant staat voor de nodige technische ondersteuning.

Per e-mail

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door een e-mail te sturen naar quotes@citroenair.eu

Offerte aanvragen per -email

Dragen de Dyson-Airblade handdrogers bij aan duurzaamheid certificaten?

Ja, met het plaatsen van de Dyson Airblade handdrogers kunnen punten verdiend worden voor zowel BREEAM, LEED en WELL Building Standard certificering.

Meer info over Dyson-Airblade & BREEAM

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Dyson-Airblade Technische specificatie 9KJ EN

Brochure

Dyson-Airblade Installatiehandleiding achterplaat 9KJ

Brochure

Dyson-Airblade Installatietekeningen 9KJ

Brochure

Dyson-Airblade Reinigingshandleiding 9KJ EN

Video's bij deze collectie

Dyson Airblade 9kJ Verminder het gebruik van papieren handdoekjes voor eenmalig.
Dyson Airblade 9kJ handendroger installatie video
Dyson Airblade 9kJ Hoe vervangt u het hoofdonderdeel van uw handdroger

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden

Merk informatie

Over Dyson

Van handdrogers tot lampen: Dyson technologie is ontworpen met het gemak van uw medewerkers en gasten in het achterhoofd.

Bekijk meer inspirerende collecties