Dyson Airblade Wash + Dry: Een combinatie van een kraan en handdroger

Merken 14 juli 2023 CitroenAir NL

De Dyson Airblade Wash + Dry is een innovatieve handdroger die geïntegreerd is in een sensor-gestuurde kraan. Het droogt de handen in slechts 14 seconden met behulp van HEPA-gefilterde lucht. Dit multifunctionele ontwerp bespaart ruimte en voorkomt dat er water op de vloer druppelt wanneer gebruikers naar een aparte handdroogoplossing moeten gaan na het gebruik van de wastafel.

Hygiëne en reinheid

De Dyson Airblade Wash + Dry werkt volledig touch-free dankzij de sensorgestuurde kraan en geïntegreerde handdroger. De lucht die gebruikt wordt om het water van de handen te verwijderen met een snelheid van 550 km/uur, wordt gereinigd met een HEPA-filter, waardoor 99,95% van eventuele bacteriën uit de lucht worden verwijderd. Hierdoor voldoet de Wash + Dry aan strikte hygiëne-eisen en is het ook HACCP-gecertificeerd voor gebruik in de voedselindustrie.

Kostenbesparing

De operationele kosten voor de Dyson Airblade Wash + Dry bedragen gemiddeld ongeveer €34 per jaar. Ter vergelijking: de kosten voor papieren handdoekjes en katoenen rollen liggen vaak tussen de €0,01 en €0,05 per droogbeurt. Hierdoor is de Wash + Dry tot wel 98% goedkoper dan (papieren) handdoekjes. Hoewel papier aanvankelijk goedkoper lijkt, zijn er aanzienlijke kosten verbonden aan onderhoud, bijvullen, opruimen en afvoeren.

Duurzaamheid

De Dyson Airblade Wash + Dry handdroogkraan droogt de handen in 14 seconden, wat aanzienlijk minder belastend is voor het milieu dan andere methoden. Het vereist minder energie en heeft een kleinere ecologische voetafdruk, waardoor de CO2-uitstoot in vergelijking met papieren doekjes met wel 79% kan worden verminderd. De waterstroom is geoptimaliseerd van 4 liter per minuut naar 1,9 liter per minuut en wordt alleen geactiveerd wanneer de handen onder de kraan worden gehouden. Hierdoor kan er tot 80% water worden bespaard in vergelijking met conventionele kranen.

Onderhoudsvrij en geluid

De Dyson handdrogers is de laatste jaren sterk geoptimaliseerd, resulterend in een 39% stillere werking dan zijn voorgangers. Deze geluidsreductie is bereikt door een nieuwe afstelling van de motor, waardoor er minder lucht wordt aangezogen. Ondanks de verminderde geluidsproductie behoudt het apparaat een snelle droogtijd van 14 seconden, waardoor het een van de stilste jet-handdrogers op de markt is en bijzonder geschikt is voor kantooromgevingen. Bovendien is de Dyson Airblade Wash + Dry vrijwel 100% onderhoudsvrij. Omdat het een geïntegreerde handdroogoplossing boven de wastafel is, is er geen aparte droogoplossing aan de muur meer nodig. Dit leidt niet alleen tot aanzienlijke ruimtebesparing, maar voorkomt ook dat er water op de grond terechtkomt.

  • De Wash + Dry is verkrijgbaar in drie verschillende configuraties, waardoor het geschikt is voor de meeste soorten wastafels.
  • Droogtijd van 14 seconden met een uitstekende droogprestatie dankzij het HEPA-filter.
  • Wordt geleverd met 5 jaar garantie.
Dyson Airblade Wash+Dry

Collecties

Merk informatie

Over Dyson

Dyson is een wereldwijd toonaangevend merk dat bekend staat om zijn revolutionaire handdrogers en innovatieve verlichting. Met een focus op... Meer lezen »