Merkend line

Een eerbetoon aan vakmanschap en duurzame kwaliteit – d line

Een eerbetoon aan vakmanschap en duurzame kwaliteit – d line

Al meer dan een halve eeuw staat d line symbool voor Deens vakmanschap, door met de hand gepolijste architectonische hardware en badkamerproducten te creëren die trends en tijd overstijgen. Ons verhaal begon met de visionaire architect en industrieel ontwerper Knud Holscher, die tijdens zijn werk aan het prestigieuze project St. Catherine’s College in Oxford behoefte had aan een gecoördineerde lijn roestvrijstalen producten van hoge kwaliteit. Deze behoefte leidde tot de creatie van d lijn in 1971, met de introductie van de iconische U en L deurkrukken. Hun elegant gebogen secties en onberispelijke ontwerp zetten een nieuwe standaard in de industrie.

Kwaliteit wordt nooit verspilling

We gaan nu verder en verleggen nog steeds onze grenzen – niet alleen op het gebied van design, maar ook in onze jarenlange toewijding aan het leveren van producten die lang meegaan en generaties lang gebruikt kunnen worden. Ons nieuwste initiatief, Re-handle, is een bewijs van onze overtuiging dat echte kwaliteit nooit afval wordt. Net als het hergebruiken van bouwmaterialen of het upcyclen van meubels, zorgt het hergebruiken van onze producten ervoor dat ze zo lang mogelijk in gebruik blijven.

Waarom is dit belangrijk? Elke keer dat we een product opnieuw behandelen, besparen we tot 90% aan CO2-uitstoot in vergelijking met de productie van een nieuw product. Dat is winst voor jou en winst voor onze planeet. Elk product kan tot vier keer opgeknapt en gepolijst worden en bij elke nieuwe behandeling vernieuwen we de garantie van 20 jaar. Dit betekent dat onze producten tot 100 jaar onberispelijke service kunnen bieden.

Ontwerp voor toekomstige generaties

Onze nieuwe merkvideo legt deze pioniersgeest vast en neemt je mee van onze oorsprong tot onze nieuwste duurzame innovaties. Het is een eerbetoon aan het nauwgezette vakmanschap en de duurzame kwaliteit die vanaf het begin onze kenmerken zijn geweest.

We nodigen je uit om te kijken, te genieten en te delen in de nalatenschap van d line – een merk waar tijdloos design en milieuverantwoordelijkheid hand in hand gaan.

Brochures bij deze video

Brochure

d line Brandbook

Brochure

d line hardware catalogue

Brochure

d line sanitary ware catalogue

Brochure

d line Qtoo Catalogus 2022

d line Qtoo sensorkranen
Merk informatie

Over d line

d line is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn innovatieve sanitaire oplossingen van wereldklasse. Met een sterke focus... Meer lezen »

Collecties bij deze video