MerkenKWC

KWC PROFESSIONAL F4LT-Med kranenserie voor gebruik in ziekenhuizen en zorginstellingen

KWC PROFESSIONAL F4LT-Med kranenserie voor gebruik in ziekenhuizen en zorginstellingen

We presenteren de F4 kranenserie voor gebruik in ziekenhuizen en zorginstellingen. De KWC PROFESSIONAL F4 thermostatische ééngreepsmengkraan combineert de belangrijkste criteria voor hygiënisch gevoelige ruimtes: veiligheid, ergonomie en eenvoudige reiniging. / We presenteren de F4 kranenserie voor gebruik in ziekenhuizen en zorginstellingen. De F4 thermostatische eenhendelmengkraan combineert de belangrijkste criteria voor hygiënisch gevoelige ruimtes: veiligheid, ergonomie en eenvoudige reiniging.

Uitstekend design gecombineerd met innovatieve functies. De F4-kranen zijn de perfecte visuele en functionele partner voor sanitaire ruimtes in de gezondheids- en zorgsector.

Het kraanlichaam wordt aangevuld met een ergonomisch gevormde hendeldop, die dankzij de boogvorm en de lichte kromming aan de voorkant zelfs bij beperkte beweeglijkheid gemakkelijk vast te pakken is. In overeenstemming met het twee-zintuigen-principe biedt de basaltgrijze coating aan het uiteinde van de hendel ook een visueel en tactiel oriëntatiehulpmiddel voor alle gebruikers.

De geïntegreerde thermostaatpatroon zorgt ook voor gemak en veiligheid bij het wassen.

Brochures bij deze video

Brochure

KWC PROFESSIONAL Absolute perfectie in elke situatie

Brochure

KWC Professional Magazine 2024

Brochure

KWC MEDCARE wastafel barrièrevrij

Brochure

KWC Professional Catalogue 2024 - international

Merk informatie

Over KWC

KWC is een vooraanstaand merk dat bekend staat om zijn Zwitserse excellentie in waterbeleving. Met meer dan 140 jaar ervaring... Meer lezen »

Collecties bij deze video