Campagne

Wastafels badkamer

Wastafels badkamer voor uw bedrijf

Bij CitroenAir, uw betrouwbare sanitair groothandel, begrijpen we het belang van kwalitatief hoogwaardig badkamer sanitair in openbare, semi-openbare en commerciële omgevingen. Ons uitgebreide assortiment aan wastafels badkamer, waaronder wastafels van mineraal graniet en roestvrij staal, is zorgvuldig geselecteerd om aan de veelzijdige behoeften van moderne wasruimtes te voldoen. Als sanitair specialist bieden wij innovatieve producten die water- en energiebesparing bevorderen, terwijl ze betrouwbaar comfort en veiligheid garanderen.

Ons aanbod

MEDCARE wastafels

Speciaal ontworpen voor medische instellingen en zorgfaciliteiten, bieden deze wastafels optimale hygiëne en functionaliteit.

MEDCARE wastafels

ANIMA wastafels

Met een elegant en modern design zijn ANIMA wastafels perfect voor luxe hotels, restaurants en bedrijfsgebouwen.

ANIMA wastafels

RONDO wastafels en waskommen

De RONDO-serie biedt een breed scala aan wastafels badkamer en waskommen met een tijdloos ontwerp en duurzame materialen.

RONDO wastafels en waskommen

Toebehoren en drinkfonteinen

Naast wastafels bieden we ook een assortiment aan accessoires en drinkfonteinen voor een complete sanitaire oplossing.

Toebehoren en drinkfonteinen

AQUAFIX Installatie-elementen

Voor een efficiënte en betrouwbare installatie van uw wastafels badkamer, bieden we hoogwaardige AQUAFIX installatie-elementen.

AQUAFIX Installatie-elementen

Wasgoten PLANOX, SATURN

De PLANOX wasgoten zijn ideaal voor intensief gebruikte ruimtes zoals sportfaciliteiten en scholen, met een robuust ontwerp en gemakkelijk te reinigen oppervlakken.

Wasgoten PLANOX, SATURN

Serie- en kinderwasplaatsen

Speciaal ontworpen voor kinderen en gezinnen, bieden deze wastafels een comfortabele en kindvriendelijke oplossing voor sanitaire voorzieningen.

Serie- en kinderwasplaatsen

Was- en speelbakken voor kinderen

Ideaal voor scholen en kinderdagverblijven, bieden deze wastafels badkamer een combinatie van hygiëne en speelsheid voor jonge gebruikers.

Was- en speelbakken voor kinderen

GAMBA, LUNA wastafels, babywastafel

Met een focus op ergonomie en gebruikerscomfort zijn de GAMBA wastafels geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van kantoren tot winkelcentra.

GAMBA, LUNA wastafels, babywastafel

Babywastafel VARIUScare

Speciaal ontworpen voor de zorgsector, biedt de VARIUScare babywastafel een veilige en hygiënische oplossing voor het verzorgen van baby’s.

Babywastafel VARIUScare

Seriewasinstallaties FUTURA exclusief

Strak ontwerp en design voor de sanitaire ruimtes

Seriewasinstallaties FUTURA exclusief

Wasplaatsen voor medische instellingen

Wasplaatsen met een goed model wat speciaal geschikt is voor de medische instelling

Wasplaatsen voor medische instellingen

Waarom CitroenAir voor uw badkamer sanitair?

  • Divers en hoogwaardig assortiment: Als vooraanstaande sanitair groothandel bieden wij een breed scala aan opties, waaronder wastafels van mineraal graniet en roestvrij staal.
  • Betrouwbare veiligheid en hygiëne: Onze wastafels combineren betrouwbare technologieën met optionele functies zoals hygiënische spoelingen en thermische desinfectie, voor een optimale hygiëne.

Bekijk onze wastafels op onze shop

Het belang van slimme wastafels in hedendaags badkamer sanitair

In het huidige tijdperk, waarin duurzaamheid en hygiëne centraal staan, spelen slimme wastafels een cruciale rol in de inrichting van badkamer sanitair. Deze geavanceerde wastafels, beschikbaar bij CitroenAir, bieden niet alleen een verfijnde touch aan elke badkamer, maar dragen ook bij aan het verantwoord gebruik van water. Hun slimme functies minimaliseren de verspreiding van bacteriën en virussen, wat essentieel is voor drukbezochte ruimtes.

Voordelen van slimme wastafels:

  • Optimale hygiëne: Door het elimineren van de noodzaak om de wastafel fysiek aan te raken, minimaliseren slimme wastafels de verspreiding van bacteriën en virussen.
  • Gebruikerscomfort en gemak: Moderne wastafels of wastafelkranen combineren esthetiek met functionaliteit, waardoor gebruikers een naadloze en hygiënische ervaring hebben.

Als uw sanitair groothandel, streeft CitroenAir ernaar om innovatieve en duurzame badkamer sanitair oplossingen te bieden die niet alleen voldoen aan de huidige normen, maar ook toekomstbestendig zijn. Verken ons assortiment aan wastafels badkamer en upgrade uw sanitaire voorzieningen met producten die ontworpen zijn voor efficiëntie, veiligheid, en stijl.

Advies/informatie

U heeft een merk in overweging en zou deze graag willen zien met daarbij een stukje advisering.

  • Productinformatie
  • Prijsaanvraag / offerte
  • Montage en Installatie

Afspraak maken

U wilt graag een persoonlijke afspraak, bij u of bij ons? Plan dan een afspraak via het contactformulier.

  • Afspraak maken
  • Videochat afspraak
  • Productdemonstratie