Ontdek de snelle en energiezuinige Dyson Airblade 9KJ

Nieuws 29 februari 2024 CitroenAir NL

In een wereld waar hygiëne en duurzaamheid steeds belangrijker worden, zet de Dyson Airblade 9kJ handdroger een nieuwe standaard. Met een indrukwekkende droogtijd van slechts 10-12 seconden en een hygiënische prestatie dankzij het HEPA-filter, herdefinieert deze handdroger de verwachtingen voor toiletvoorzieningen in bedrijven, restaurants en openbare ruimtes.

Uitzonderlijke snelheid en hygiëne

De Dyson Airblade 9kJ droogt handen in slechts 10 seconden in de Max-stand, dankzij een krachtige digitale motor die 75.000 keer per minuut draait en 23 liter lucht per seconde verplaatst. Deze snelheid is niet alleen indrukwekkend maar zorgt ook voor een significante verbetering in gebruikerservaring. Het unieke Curved Blade™ ontwerp, met twee gebogen openingen van 0,45 mm, creëert luchtstromen van 642 km/u die de contouren van de handen volgen en water efficiënt en snel verwijderen.

Ongeëvenaarde hygiëne

Het geïntegreerde HEPA-filter speelt een cruciale rol in de hygiënische prestaties van de Airblade 9kJ, door 99,95% van de deeltjes, inclusief bacteriën, uit de lucht te verwijderen voordat deze de handen raakt. Dit zorgt voor een schone, hygiënische manier om handen te drogen, essentieel in elke omgeving, vooral daar waar voedsel wordt bereid. De Airblade 9kJ is zelfs de eerste handdroger die gecertificeerd is volgens internationale HACCP-normen voor gebruik in voedselbereidingsomgevingen.

Duurzaamheid en Kostenbesparing

Naast zijn indrukwekkende prestaties, biedt de Dyson Airblade 9kJ substantiële kostenbesparingen. Het apparaat is tot 99% goedkoper dan het gebruik van papieren handdoekjes en tot 72% goedkoper in gebruik dan andere handdrogers. Dit resulteert in minder afval en een lagere CO₂-uitstoot—tot 97% minder dan bij papieren handdoekjes en 78% minder CO₂-uitstoot, waardoor een schonere toiletruimte en een beter milieu wordt bevorderd.

Innovatief Ontwerp en Flexibiliteit

De Airblade 9kJ valt op door zijn stille werking, het resultaat van een zorgvuldig akoestisch ontwerp dat het geluid in toiletruimtes vermindert, waardoor het onze stilste Airblade™ handdroger tot nu toe is. Gebruikers kunnen schakelen tussen twee zuigkrachtstanden—Max voor intensief gebruik en Eco voor energiezuinigheid en een stillere werking. Met specificaties zoals een gewicht van 4,5 kg, IP24-rating, en roestvrijstaal van 304 L-kwaliteit, is het apparaat ontworpen voor zowel duurzaamheid als esthetiek. Het is verkrijgbaar in twee voltages, waardoor installatie flexibel en aanpasbaar is aan verschillende omgevingen.

Toewijding aan Milieu en Kwaliteit

Alle Dyson Airblade™ handdrogers, inclusief de 9kJ, zijn gecertificeerd door Carbon Trust, wat de toewijding van Dyson aan milieubescherming en duurzame praktijken onderstreept. Bovendien wordt de Airblade 9kJ ondersteund door een garantie van 5 jaar, wat de kwaliteit en duurzaamheid van het product benadrukt.

De Dyson Airblade 9kJ handdroger biedt een optimale balans tussen snelheid, hygiëne, duurzaamheid en gebruiksgemak. Met zijn geavanceerde technologieën en milieuvriendelijke prestaties zet het de standaard voor handdrogers wereldwijd, en biedt het een superieure ervaring voor gebruikers en beheerders van faciliteiten. Of het nu gaat om de Max- of Eco-stand, de Airblade 9kJ past zich aan uw behoeften aan, waardoor het een ideale keuze is voor elke moderne toiletruimte.

Dyson Airblade 9kJ Verminder het gebruik van papieren handdoekjes voor eenmalig.

Veelgestelde vragen

Dragen de Dyson-Airblade handdrogers bij aan duurzaamheid certificaten?

Ja, met het plaatsen van de Dyson Airblade handdrogers kunnen punten verdiend worden voor zowel BREEAM, LEED en WELL Building Standard certificering.

Meer info over Dyson-Airblade & BREEAM

Hoe vaak moet ik de Dyson-Airblade 9 KJ schoonmaken?

Om ervoor te zorgen dat de handdroger optimaal en hygiënisch blijft presteren, moet de Dyson Airblade 9kJ handdroger dagelijks worden schoongemaakt. Raadpleeg de reinigingshandleiding voor nadere informatie.

Heb ik een achterplaat nodig voor de Dyson-Airblade 9 KJ?

Het gebruik van een achterplaat wordt aanbevolen voor gebruik op gips- en spouwmuren. Ze kunnen ook worden gebruikt als andere Dyson Airbladeᵀᴹ handdogers worden vervangen.