Introductie Geesa Topaz

Merken 30 januari 2023 CitroenAir NL

Vierkant is al jaren geliefd in het interieur. Daarom stellen we graag onze nieuwste Geesa serie aan je voor: Topaz. Geesa Topaz vormt met haar unieke design, de basis voor een moderne badkamer. De serie kenmerkt zich door het samenspel van harde en zachte vormen. Voor wie oog heeft voor detail. Deze serie is verkrijgbaar in de kleuren zwart en chroom.

In de ban van vierkant

Topaz is de opvallende nieuwe toevoeging aan de Geesa-collectie. Het ontwerp is gebaseerd op geometrische vormen waarbij het contrast tussen rond en vierkant zorgt voor een unieke uitstraling.

Zwevende cover

Vierkant is al jaren geliefd in het interieur. De elegante zwevende ‘cover’ geeft Topaz een minimalistische, verfijnde uitstraling. Deze serie vormt met haar unieke design, de basis voor een moderne badkamer.

Zeer complete serie

Handdoekhaken, -ringen en -rekken. Planchetten, toiletrolhouders met en zonder klep, reserverolhouders, en toiletborstelhouders. Een planchet met toiletrolhouder, een zeepdispenser, zeephouder en glashouder met glas. Deze serie heeft het allemaal.

Vijftien jaar garantie

Bij Geesa staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom bieden zij vijftien jaar garantie op alle accessoires, inclusief de Topaz-collectie

Ontdek Geesa Topaz

Meer informatie over de nieuwe Geesa serie Topaz vindt u in deze brochure.

Brochure

Geesa Topaz

Collecties

Merk informatie

Over Geesa

Sinds 1885 is Geesa gespecialiseerd in het produceren van badkameraccessoires. Geesa ontdekten een kleine wereld waarin u met details het... Meer lezen »