Bekijk alles vanuit vogelperspectief met het Kanary-bewakingssysteem

Nieuws 1 juli 2023 CitroenAir NL
  • 24/7 gegevens geven je de inzichten die je nodig hebt om mensen te beschermen en de efficiëntie te verhogen

Ziektedagen verminderen. Meer doen met minder. Naleving verbeteren.

  • Studies tonen aan dat meer gebruik van handdesinfectiemiddelen leidt tot minder ziektedagen.
  • Verbeter de netheid van de sanitaire ruimte, de beschikbaarheid van producten en de naleving van handhygiëne met het personeel dat je hebt.
  • Hygiënekritische omgevingen worden onmiddellijk gewaarschuwd wanneer de handhygiëne te wensen overlaat of wanneer dispensers moeten worden bijgevuld.

Echte gegevens. In realtime.

Blijf op de hoogte met dispensers die 24/7 gegevens kunnen versturen op een ongelooflijk data-efficiënte manier. Controleer de staat van naleving of reiniging op het moment zelf, niet achteraf.

Daar is een kaart voor

Direct een overzicht van al uw bijvul- en reinigingstaken. Alles wordt weergegeven in overzichtelijke heatmaps en grafieken die helpen bij het identificeren van probleemlocaties, tijden en taaktypes.

Hier vindt u meer informatie over Kanary monitoring system.

Maak openbare toiletten efficiënter met SanTRAL® Plus en Kanary

Veelgestelde vragen

Is er een minimum aantal dispensers nodig om Kanary te gebruiken?

Nee, Kanary kan worden gebruikt met één enkele dispenser of sanitaire ruimte of met meerdere gebouwen verspreid over continenten.

Hoe stel je dispensers in om verbinding te maken met Kanary?

De eenvoudigste manier is om onze NFC setup app te downloaden in de Apple App Store of Google Play Store. Door je telefoon dicht bij de ingebouwde NFC-chip van de dispenser te houden, kun je de dispenser eenvoudig verbinden met je favoriete WiFi-netwerk en Kanary-account.

Hoeveel kost Kanary?

Kanary biedt een volledig pakket functies met lagere kosten vooraf en lagere lopende kosten dan de meeste van onze concurrenten. Neem contact op met CitroenAir.

Is er een manier om onze bestaande OPHARDT dispensers aan te passen zodat ze met Kanary werken?

Voor onze SanTRAL® Plus lijn, ja. Koop gewoon de Smart Retrofit Kit en installeer deze eenvoudig (het kost bijna geen tijd om deze kit te installeren). Hierna kun je de NFC install app gebruiken om je apparaat in te stellen en te verbinden met Kanary.

Is Kanary op maat gemaakt voor de gezondheidszorg of facilitair management?

Terwijl Kanary zijn leven begon als een oplossing voor de gezondheidszorg, zagen we de noodzaak om facilitaire managementtools te integreren. We zijn er trots op dat we een complete oplossing kunnen bieden voor beide behoeften.

Collecties

Santral Plus
Merk informatie

Over Ophardt Hygiene

Ophardt Hygiene GmbH is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hygiëne-oplossingen voor de medische sector, de... Meer lezen »