MerkenOphardt Hygiene

Ophardt Hygiene ingo-man® SmartNose

Handhygiëne met directe feedback

Er bestaan veel benaderingen om de handhygiëne in ziekenhuizen en klinieken te verbeteren. Feedback aan het medisch personeel speelt een steeds belangrijkere rol bij het verbeteren van de naleving van handhygiëne. Hoewel grondige handhygiëne een cruciaal instrument is om de verspreiding van infecties te voorkomen, schiet de implementatie ervan in ziekenhuishygiëne vaak tekort als gevolg van een gebrek aan personeel en tijd. Een geïntegreerde LED op de bovenkant van de ingo-man® SmartNose module geeft het ziekenhuispersoneel onmiddellijke feedback over de vraag of er voldoende desinfectiemiddel is toegediend, een belangrijke factor voor een succesvolle handdesinfectie. Deze auto-interventie kan naadloos worden geïntegreerd in de dagelijkse medische routines, waardoor tijd en middelen worden bespaard. ingo-man® SmartNose-paneel is compatibel met 500 ml en 1000 ml ingo-man® plus dispensers.

 

Evaluatie van handhygiëne gemakkelijk maken

De ingo-man® SmartNose is geschikt voor het OPHARDT Hygiene Monitoring System®, waarmee gebruikers een gedetailleerde evaluatie kunnen maken van de naleving van handhygiëne. De continue beschikbaarheid van handhygiënegegevens stelt hygiënisten in staat problemen te identificeren, trainingen aan te passen, dispenserlocaties te optimaliseren en vulniveaus te controleren.

Veelgestelde vragen

Wanneer gaat de groene LED van de ingo-man®SmartNose branden?

De groene LED, ook wel de feedback-LED genoemd, gaat branden zodra ten minste 3 ml is ingenomen voor handdesinfectie.

Wat is de betekenis van de rode LED op de ingo-man®SmartNose?

De rode LED op de ingo-man®SmartNose gaat branden wanneer de ingebouwde batterij een kritiek niveau heeft bereikt en vervangen moet worden.

Kan de hoeveelheid ontsmettingsmiddel die de feedback-LED activeert worden veranderd van 3 ml in een andere hoeveelheid?

Ja, dit is mogelijk. De opnamehoeveelheid van 3 milliliter wordt echter aanbevolen door het Robert Koch Instituut voor de gezondheidszorg.

Met welke ontsmettingsmiddelen is de ingo-man®SmartNose te gebruiken?

De ingo-man®SmartNose is compatibel met de handbediende eurodispensers van de ingo-man®plus serie in 500 ml en 1000 ml formaat.

Kan de ingo-man®SmartNose via een app worden geconfigureerd?

Ja, de ingo-man®SmartNose heeft een ingebouwde NFC-chip en kan communiceren met uw NFC-compatibele smartphone. OPHARDT heeft een eigen app ontwikkeld om de smart devices eenvoudig uit te lezen en te configureren.

Video's bij deze collectie

ingo-man SmartNose installatie
Ophardt Hygiene ingo-man® SmartNose de intelligente dispenser
Euro-Fles | Product Video

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden.

Santral Plus
Merk informatie

Over Ophardt Hygiene

Ophardt Hygiene GmbH is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hygiëne-oplossingen voor de medische sector, de... Meer lezen »