MerkenOphardt Hygiene

Ophardt Hygiene ingo-man® smart

Handhygiëne met directe feedback

Er bestaan veel benaderingen om de handhygiëne in ziekenhuizen en klinieken te verbeteren. Feedback aan het medisch personeel speelt een steeds belangrijkere rol bij het verbeteren van de naleving van handhygiëne. Hoewel grondige handhygiëne een cruciaal instrument is om de verspreiding van infecties te voorkomen, schiet de implementatie ervan in ziekenhuishygiëne vaak tekort als gevolg van een gebrek aan personeel en tijd. Een geïntegreerde LED op de bovenkant van de ingo-man® SmartNose module geeft het ziekenhuispersoneel onmiddellijke feedback over de vraag of er voldoende desinfectiemiddel is toegediend, een belangrijke factor voor een succesvolle handdesinfectie. Deze auto-interventie kan naadloos worden geïntegreerd in de dagelijkse medische routines, waardoor tijd en middelen worden bespaard. ingo-man® SmartNose-paneel is compatibel met 500 ml en 1000 ml ingo-man® plus dispensers.

 

Evaluatie van handhygiëne gemakkelijk maken

De ingo-man® SmartNose is geschikt voor het OPHARDT Hygiene Monitoring System®, waarmee gebruikers een gedetailleerde evaluatie kunnen maken van de naleving van handhygiëne. De continue beschikbaarheid van handhygiënegegevens stelt hygiënisten in staat problemen te identificeren, trainingen aan te passen, dispenserlocaties te optimaliseren en vulniveaus te controleren.

Merk informatie

Over Ophardt Hygiene

Bij Ophardt Hygiene wordt elke dag gewerkt aan het verbeteren van gezondheid en welzijn over de hele wereld. De visie is om universele toegang te bieden tot levensreddende hygiëneoplossingen en de missie is om de keten van infectie te doorbreken.

Video's bij deze collectie

ingo-man SmartNose installatie

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden