MerkenOphardt Hygiene

Ophardt Hygiene Praesidio®

De nieuwe standaard voor openbare handhygiëne

De OPHARDDT Hygiene PRAESIDIO maakt indruk met zijn unieke design en biedt gebruikers tal van voordelen.

Opvallend hygiënisch

PRAESIDIO ondersteunt uw medewerkers, bezoekers en gasten bij duurzame handhygiëne en effectieve infectiepreventie. De intuïtieve, contactloze bediening en het hoogwaardige design zorgen voor een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. De spuitkamer met geïntegreerde lekbak en een zijkijkvenster voor niveauregeling ronden het productconcept van de PRAESIDIO af. De optionele standaard zorgt voor een veilige positionering in drukbezochte entree- en ganggebieden.

Materiaal
RVS
Kleuren
RAL 9016
Afwerking
Geborsteld

Veelgestelde vragen

Van welk soort roestvrij staal is de PRAESIDIO® gemaakt?

De behuizing van de PRAESIDIO® hygiënedispenser is gemaakt van gepolijst AISI 304 roestvrij staal. In de standaardversie is de deur van de touchless dispenser van hetzelfde materiaal gemaakt en voorzien van een witte poedercoating (RAL 9016).

Hoe moet u de PRAESIDIO® behandelen en reinigen?

Houd er rekening mee dat zelfs een hoogwaardig product als de PRAESIDIO® regelmatig onderhoud vereist. Om bedieningsfouten tijdens het schoonmaken te voorkomen, raden wij u aan de Eurofles en de pomp vooraf uit de dispenser te halen. Ook de batterijen moeten voor het schoonmaken worden verwijderd. Als de dispenser op het lichtnet is aangesloten, moet de stekker vooraf uit het stopcontact worden getrokken. De behuizing, sproeikamer, lekbak en bodem moeten met een vochtige doek worden schoongemaakt en eventueel na het drogen met een ontsmettingsmiddel worden afgenomen. De pomp moet van buitenaf onder warm stromend water worden afgespoeld en van binnenuit worden gespoeld. Vervolgens moet de pomp met een geschikt product worden gedesinfecteerd. Ontsmettingsmiddelresten bij de pompuitlaat moeten regelmatig worden verwijderd.

Hoe lang is de garantieperiode?

Onze PRAESIDIO® desinfecterende dispenser wordt geleverd met twee jaar fabrieksgarantie vanaf de datum van levering. Deze garantie onderstreept ons vertrouwen in de kwaliteit van ons product.

Wat betekent Swiss Made?

De term Swiss Made staat voor de herkomstbenaming van Zwitserse producten. Om het label "Swiss Made" te mogen dragen, moet aan bepaalde criteria worden voldaan. Volgens de Zwitserse wetten ter bescherming van handelsmerken moet minstens 60% van de belangrijkste productie- en fabricagekosten in Zwitserland worden gemaakt om industriële producten als "Swiss Made" te kunnen bestempelen. De PRAESIDIO® voldoet en overtreft alle criteria en draagt met trots het label "Swiss Made".

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Ophardt Hygiene Praesidio

Brochure

Ophardt Hygiene OIS

Video's bij deze collectie

Ophardt Hygiene PRAESIDIO® bij de ingang

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden.

Santral Plus
Merk informatie

Over Ophardt Hygiene

Ophardt Hygiene GmbH is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hygiëne-oplossingen voor de medische sector, de... Meer lezen »

Bekijk meer inspirerende collecties