KWC MEDCARE: Intelligent comfort & hygiëne in de zorgsector

Design 2 april 2024 CitroenAir NL

In de wereld van de gezondheidszorg staat het comfort van patiënten en de veiligheid van medisch personeel centraal. KWC Professional begrijpt dit en heeft het MEDCARE assortiment ontwikkeld om te voldoen aan de specifieke behoeften van zorginstellingen en ziekenhuizen. Dit assortiment combineert intelligent comfort met hoogwaardige hygiëne, wat essentieel is in een omgeving waarin hygiëne, veiligheid en ergonomie van het grootste belang zijn.

Ergonomische ontwerpelementen voor optimaal comfort

De basaltgrijze ondersteunings- en grijprails van het MEDCARE assortiment zijn ontworpen met het comfort van de gebruiker in gedachten. Met een ergonomische diameter van 32 mm bieden deze rails niet alleen een aangename grip, maar ook een gevoel van stabiliteit en zekerheid. Of het nu gaat om het ondersteunen van patiënten bij het betreden van de douche of om het bieden van steun aan medisch personeel tijdens het uitvoeren van taken, de rails zijn veelzijdig inzetbaar en zorgen voor een optimale gebruikerservaring.

Precieze dosering en verspreiding van hygiëneproducten

Hygiëne speelt een centrale rol in zorginstellingen en ziekenhuizen, en daarom is het MEDCARE assortiment voorzien van elleboogbediende dispenser systemen. Deze systemen bieden een nauwkeurige dosering en verspreiding van desinfectiemiddelen en vloeibare zepen, zonder dat daarbij handmatig contact nodig is. Met verschillende hendellengtes kunnen deze dispensers worden aangepast aan diverse toepassingen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel patiëntenbaden als sanitaire voorzieningen voor artsen en operatiekamers.

Duurzame hygiëneoplossingen voor zorginstellingen

Het MEDCARE assortiment biedt niet alleen comfort en functionaliteit, maar ook duurzame hygiëneoplossingen. De disposable pompen zijn snel en gemakkelijk te vervangen, waardoor optimale hygiëne gewaarborgd blijft. Bovendien zijn de robuuste behuizingen van roestvrij staal vaatwasmachinebestendig, waardoor ze gemakkelijk te reinigen zijn en een langdurige oplossing bieden voor zorginstellingen.

Het MEDCARE assortiment van KWC Professional biedt een uitgebreide en innovatieve benadering van comfort en hygiëne in zorgomgevingen. Door te focussen op ergonomisch design, visuele oriëntatie, precisie dosering en duurzaamheid, kunnen zorginstellingen en ziekenhuizen een optimale omgeving creëren voor zowel patiënten als medisch personeel. Met producten die zijn ontworpen met het oog op veiligheid, ergonomie en hygiëne, is het MEDCARE assortiment een waardevolle aanvulling op de gezondheidszorgsector.

Bekijk alle MEDCARE producten op onze webshop!