SanTRAL Ultra, de nieuwe ultra robuuste dispenserserie voor gebruik in extreme omstandigheden

Merken 29 maart 2023 CitroenAir NL

Ontdek de bijzonder robuuste dispenserserie van Ophardt Hygiene. Ontdek SanTRAL Ultra.

Extreme omstandigheden vragen om een extreme dispenser. De SanTRAL® Ultra is gemaakt van 1,5 mm dik roestvrij staal – de dikste dikte ooit in een SanTRAL® dispenser – en de innovatieve functies zijn ontworpen om vandalisme en schade te voorkomen. Een minimale opening aan de onderkant voorkomt dat vreemde voorwerpen van onderaf in de dispenser worden geduwd, en het innovatieve vergrendelingssysteem zorgt ervoor dat de dispenser niet opengaat als het slot wordt verbroken. Meer informatie – de dispenser is binnenkort verkrijgbaar!

Robuust en bestendig.

De dispenser is gemaakt van een 1,5 mm dikke roestvrijstalen behuizing. Bovendien is de achterwand bovenaan en onderaan dichtgelast.

Compromisloos veilig.

De SanTRAL Ultra H T heeft een fraudebestendig slot. Het ingebouwde innovatieve vergrendelingssysteem zorgt ervoor dat het breken van het slot de dispenser niet zal openen.

Vandalismebestendig. Door en door.

Een minimale opening voor de zeepuitloop voorkomt dat vreemde voorwerpen van onderaf in de dispenser worden geduwd. De afgeschuinde bovenkant voorkomt vreemde voorwerpen op de dispenser.

Onze toonaangevende aandrijving.

De dispenser maakt gebruik van onze ultramoderne x10-aandrijving met ongelooflijk betrouwbare, aanraakvrije bediening en instelbare doseringen.

Pompprestaties die overtuigen.

De SanTRAL Ultra dispenser heeft weinig batterijvermogen nodig dankzij de zeer efficiënte pompen.

Bij de batterijgevoede, touch-free dispenser hoeven de batterijen pas na ca. 77.000 keer indrukken van de schuimzeeppomp met 0,8 ml per slag te worden vervangen.

Naar de samenvattingsvideo

OPHARDT Nieuw Product Introductie Evenement 2023

Veelgestelde vragen

Wat is de dikte van het roestvrij staal waarvan de SanTRAL® Ultra 5 H is gemaakt?

De SanTRAL® Ultra 5 H is gemaakt van 1,5 mm dik roestvrij staal.

Waarom is de dispenser vandaalbestendig?

De universele dispenser van de SanTRAL® Ultra serie is niet alleen vandalismebestendig door de speciale dikte van het roestvrij staal, maar ook door andere kenmerken. Door bijvoorbeeld het slot te verbreken wordt niet ook de automaat geopend. Het heeft ook slechts een minimale opening voor de zeepuitloop, zodat er geen scheermesjes, naalden of andere ongeoorloofde voorwerpen in kunnen worden geduwd.

Hoe wordt de SanTRAL® Ultra gemonteerd?

De dispenser wordt met zes schroeven aan de muur bevestigd. Door het grote aantal schroeven is er geen opening tussen de automaat en de muur.

Heeft de dispenser duurzame onderdelen?

Ja, de gebruikte x10-pompen zijn gemaakt van 50-60 procent PCR-materiaal. Dit betekent dat het plastic uit de gele bak daar wordt gebruikt.

Collecties

Santral Plus
Merk informatie

Over Ophardt Hygiene

Ophardt Hygiene GmbH is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hygiëne-oplossingen voor de medische sector, de... Meer lezen »