Krijg het overzicht in vogelvlucht met Kanary

Merken 11 oktober 2022 CitroenAir NL

Het baanbrekende slimme monitoringsysteem voor de gezondheidszorg is nu ook een robuuste oplossing voor facility management. OHMS (OPHARDT Hygiene Monitoring Solution) is nu Kanary. En daarmee verandert meer dan alleen de naam, maar wordt er een basis gelegd voor het volgende decennium van slimme diensten.

Vroegtijdige waarschuwingen met Kanary.

De vernieuwde naam is een verwijzing naar de kanarie. Lange tijd dienden deze vogels als een vroegtijdig waarschuwingssysteem voor mijnwerkers. De smalle en diepe gangen van de mijnen waren een bron van gevaar voor de arbeiders. Niet alleen kon hier zuurstof schaars worden, maar er konden ook giftige – vaak reukloze – gassen vrijkomen. Koolmonoxide is bijzonder gevaarlijk, een reële bedreiging voor alle arbeiders onder de grond. Om dit gevaar te voorkomen, riepen de mijnwerkers de hulp in van het dierenrijk. Kanaries konden de uitbraak van koolmonoxide in een vroeg stadium herkennen en zo vele levens van de arbeiders onder de grond redden.

En dit is precies waar de Kanary-software om draait. Het levert vroegtijdige waarschuwingen via real time alerts.

Kanary voor de gezondheidssector

De voorganger van Kanary, OHMS, ondersteunt al meer dan tien jaar klinieken en ziekenhuizen bij infectiepreventie. Op 1 december 2011 werd de allereerste handdesinfectie geregistreerd via de dienst van OPHARDT. Bijna 11 jaar later zijn er al meer dan 50 miljoen handdesinfecties geregistreerd en is het monitoringsysteem een essentieel hulpmiddel voor ziekenhuizen gebleken.

Digitale controle van handhygiëne is een enorme sprong voorwaarts voor infectiepreventie. Met deze innovatieve technologie kunnen ziekenhuizen de naleving van handhygiëne verbeteren op basis van nauwkeurige en 24/7 verzamelde gegevens. De slimme dispensers meten wanneer, waar en hoeveel desinfectiemiddel is gebruikt. En met de ingo-man® plus licht een LED boven de dispenser groen op als er voldoende desinfectans is afgegeven. Deze combinatie van de slimme hardware en de innovatieve software biedt betrouwbare gebruiksgegevens voor hygiënisten om de infectiepreventie consequent te verbeteren.

Kanary is een volledig realtime controlesysteem voor handhygiëne voor zowel gezondheidszorg als facilitair management.

Kanary voor facilitair management

In facility management kunnen we met Kanary een grote stap zetten naar efficiëntie en gebruiksgemak. Gebruikers hebben nu een gedetailleerd overzicht van de status van hun dispensers en van de lopende en voltooide taken. We kunnen de software ook aanpassen aan de grootte van uw bedrijf en zijn specifieke behoeften.

De pandemie heeft de verwachtingen van het publiek ten aanzien van reinheid verhoogd. Niet alleen verwachten mensen hygiënische dispensers bij de ingangen, maar ze verwachten ook dat papieren handdoekdispensers altijd gevuld zijn, afvalbakken niet overvol zijn, toiletpapier beschikbaar moet zijn en openbare toiletten schoon moeten zijn. Kanary helpt deze verwachtingen waar te maken en te overtreffen. Slimme dispensers sturen gegevens over vulniveau en batterijniveau naar de software, waar automatisch de noodzaak voor schoonmaak- en navultaken wordt gecreëerd. Deze taken kunnen vervolgens worden gedelegeerd aan personeel, en taken kunnen zelfs automatisch als voltooid worden gemarkeerd wanneer het systeem ziet dat een voorheen lege dispenser nu vol is.

Kanary blijft goed samenwerken met anderen. Als u een oplossing van derden gebruikt, kunnen onze API’s worden gebruikt om onze dispensers met uw systeem te integreren. We hebben ook een kant-en-klare oplossing voor het gebruik van de facilitaire service FacilityApps.

Smart (ready) dispensers

Naast de SanTral® Plus serie bieden wij onze slimme Ingo-man® plus productserie voor de medische sector. De bijbehorende softwareoplossingen bieden u uitgebreide mogelijkheden voor procesoptimalisatie, kosten- en middelenbesparing en voor de constante opslag van vulmaterialen. Vulniveaus, flessenwissels of vele andere activiteiten kunnen worden gecontroleerd en geoptimaliseerd met onze softwareoplossingen. Via onze alarmmodules waarschuwt het systeem automatisch de verantwoordelijke medewerker als bijvoorbeeld een reservoir een bepaalde tijd leeg is geweest en niet is bijgevuld. Uiteraard kunnen ook afvalcontainers van de SanTral® Plus-serie worden bewaakt.

Onze slimme SanTral® Plus dispensers in combinatie met onze softwareoplossingen zorgen onder meer voor

  • Tevreden werknemers / gezondheidszorg
  • Een betere naleving van de handhygiëne
  • Verhoogde efficiëntie
  • Besparingen op kosten en middelen
  • Constante aanvoer van gevulde dispensers of geleegde afvalcontainers

Smart dispensers ( ingo-man® plus, KX of SanTral® ) zijn verplicht om Kanary ( software ) te gebruiken. Dit betekent dat er in principe eenmalige kosten zijn voor de aanschaf van de dispensers / afvalbakken, alsmede reguliere kosten voor het gebruik van de software.

In principe is het ook mogelijk om een rest API ( interface ) aan te bieden aan een reeds bestaande software. Dit kan bijv. een reeds bestaande facilitaire software of iets dergelijks zijn.

SanTRAL® Plus biedt een complete, slimme oplossing. Met een volledig assortiment dispensers voor sanitaire ruimtes tilt deze intelligente roestvrijstalen serie sanitaire ruimtes naar een nieuw niveau.

SanTRAL® Plus brengt bekroond design naar openbare hygiëne

Veelgestelde vragen

Uit welke producten bestaat de SanTRAL® Plus serie?

De SanTRAL® Plus serie biedt u de complete oplossing voor uw sanitaire ruimte. Ons productassortiment omvat universele dispensers voor verschillende vloeibare producten, dispensers voor papieren handdoeken met verschillende mechanismen, afvalbakken, speciale afvalbakken voor hygiënische producten, dispensers voor toiletpapier en toiletborstels.

Zijn SanTRAL® Plus dispensers alleen verkrijgbaar als SMART versie?

Nee, de dispensers kunnen ook als niet-SMART dispensers worden gebruikt. De dispensers kunnen ook als Smart Ready worden gekocht, zodat ze later SMART kunnen worden.

Kan ik de SanTRAL Plus dispensers later aanpassen zodat ze SMART worden?

Ja, met de aankoop van Smart Retrofit Kits kunnen de dispensers snel en gemakkelijk achteraf worden geïnstalleerd. De Smart Retrofit Kits kunnen later apart worden aangeschaft.

Hoe kan ik een Kanary licentie kopen?

U kunt de licentie voor ons facility management programma bij ons kopen, neem contact met ons op en wij helpen u bij het opzetten. Mail uw aanvraag naar bram.degeus@citroenair.eu

Hoe goed zijn mijn gegevens beschermd wanneer ik een aangesloten dispenser gebruik?

De dispensers hebben de hoogste veiligheidsnormen voor draadloze transmissie. Met TLS/HTTPS-encryptie zijn uw gegevens maximaal beschermd.

Heeft u geen antwoord gevonden in onze veelgestelde vragen?

Neem gerust contact met ons op bij vragen of opmerkingen. Wij zijn u graag van dienst. Onze klantenservice zal u helpen vinden met wat u nodig hebt. Of bel ons op +31 (0) 318 - 59 29 30.

Collecties

Santral Plus
Merk informatie

Over Ophardt Hygiene

Ophardt Hygiene GmbH is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hygiëne-oplossingen voor de medische sector, de... Meer lezen »