Het innovatieve VECTAIR V-SCREEN® HALO urinoirmatje: Frisheid en efficiëntie gecombineerd

Design 19 september 2023 CitroenAir NL

In de wereld van onderhoud van openbare toiletten worden voortdurend innovaties ontwikkeld om de gebruikerservaring te verbeteren en tegelijkertijd de milieu-impact te minimaliseren. Een dergelijke innovatie die op dit gebied indruk heeft gemaakt, is het VECTAIR V-SCREEN® HALO urinoirmatje. Ontworpen om rond de cartridge in waterloze urinoirs te passen, biedt de V-SCREEN® HALO niet alleen een aangename geur, maar ook vermindering van opspattend urine, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elk toilet om de geurbeleving optimaal te krijgen. In dit blogbericht gaan we dieper in op de kenmerken en voordelen van dit opmerkelijke product.

Flexibel EVA-latwerkontwerp:

Een van de opvallende kenmerken van de V-SCREEN® HALO is zijn flexibele EVA-latwerkontwerp. Dit ontwerp maakt het mogelijk om comfortabel in elk urinoir te passen, ongeacht de vorm of grootte ervan. De flexibiliteit van het latwerk zorgt ervoor dat het zich kan aanpassen aan verschillende urinoirconfiguraties, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor toiletbeheerders. Bovendien is het vermeldenswaardig dat dit product milieuvriendelijk is en kan worden gerecycled met plastic afval, wat het een verantwoorde keuze maakt voor degenen die zich zorgen maken over duurzaamheid.

Geïntegreerde vermindering van opspattend urine:

De V-SCREEN® HALO gaat verder dan alleen het bieden van geur; het biedt ook effectieve vermindering van opspattend urine. Wat het onderscheidt, is zijn dubbelzijdige ontwerp, wat betekent dat het niet verkeerd om in het urinoir kan worden geplaatst. De geïntegreerde spikes aan beide zijden spelen een cruciale rol bij het minimaliseren van opspattend urine, ongeacht de oriëntatie waarin het is ingebracht. Dit kenmerk houdt niet alleen de toiletten schoner, maar verhoogt ook het gebruikerscomfort.

Langdurige frisheid:

Niemand vindt het leuk om een toilet te gebruiken dat niet fris ruikt. Met de V-SCREEN® HALO kunt u afscheid nemen van onaangename geuren. Dit urinoirmatje bevat een extra geuradditief dat een aangename geur verspreidt, waardoor het urinoir tot wel 30 dagen fris blijft ruiken. Deze langdurige frisheid is een aanzienlijk voordeel, omdat het de frequentie van onderhoud en bijvullen vermindert, wat zowel tijd als geld bespaart.

VOC-vrij:

Voor degenen die zich zorgen maken over de binnenluchtkwaliteit en het milieu, is de V-SCREEN® HALO een verstandige keuze. Het is VOC-vrij*, wat betekent dat het geen schadelijke vluchtige organische stoffen uitstoot. Dit maakt het veilig voor gebruik in afgesloten ruimtes en sluit aan bij de groeiende nadruk op milieuvriendelijke en gezondheidsbewuste producten.

Handige verpakking:

De V-SCREEN® HALO wordt geleverd in een handige verpakking. Elke bestelling bevat 5 stuks van het urinoirmatje in een hersluitbare zak. Bovendien worden 2 zakken samengevoegd in een doos, wat het voor toiletmensen gemakkelijk maakt om een voldoende voorraad bij de hand te hebben.

Ter conclusie, het VECTAIR V-SCREEN® HALO urinoirmatje is een gamechanger in het onderhoud van openbare toiletten. De unieke kenmerken, waaronder het flexibele EVA-latwerk, geïntegreerde vermindering van opspattend urine, langdurige frisheid, VOC-vrijheid en handige verpakking, maken het tot een topkeuze voor degenen die de toiletbeleving willen verbeteren en tegelijkertijd de milieu-impact willen verminderen. Of u nu een facilitair manager bent of een bedrijfseigenaar, overweeg om de V-SCREEN® HALO op te nemen in uw routine voor toiletonderhoud voor een schoner, frisser en meer milieuvriendelijke toiletomgeving.

Collecties

Ontdek de Vectair V-Screen® in verschillende geuren