MerkenVectair Systems

Vectair V-Screen

Vectair V-Screen Voor urinoirs met vrije doorstroom en geparfumeerde urinoirs

De V-Screen® urinoirschermen bieden een effectieve manier om plasgoten en urinoirs te laten doorstromen. Verder zorgen ze voor een frisse geur tussen toiletbezoeken. De V-Screen® bevat geen broeikasgassen, is ongevaarlijk, heeft geen beperkingen tijdens transport en levert geen opslagproblemen op.

 

Uniek web design

Er wordt een aangename geur verspreid en het urinoir wordt tot wel 30 dagen fris gehouden. De V-Screen® past over de plasgoot of het urinoir en werkt als een vangnet en vangt vuil op zoals kauwgom, sigaretten, papier en ander afval. Unique web design prevents splash back & the angled anti-splash texture keeps urinal areas clean. Anti-slip feature helps keep V-Screen® in the optimum position in the urinal.

Veelgestelde vragen

Verkoopt CitroenAir ook de navullingen?

Hier kunt u de navullingen bestellen op onze webshop.

Webshop navullingen

Video's bij deze collectie

Vectair Systems V-Screen® 30 Day Urinal Screen
Vectair Systems Hoe installeer ik een Vectair V Screen® urinoirmat?

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden

Merk informatie

Over Vectair Systems

Vectair Systems is een toonaangevende technologische innovator en leverancier van luchtverzorgings- en hygiëneproducten in een aantal sectoren wereldwijd.

Bekijk meer inspirerende collecties