Vectair V-Fresh Universal. Unique.

De Vectair V-Fresh™ is een universele luchtverfrisser met een vaste vorm met toegevoegd microporeus materiaal om vieze luchtjes tegen te gaan. De V-Fresh™ bevat geen broeikasgassen, drijfgassen of oplosmiddelen, is ongevaarlijk, heeft geen beperkingen wat betreft transport en levert geen opslagproblemen op.

Eenvoudig te installeren en te vervangen

Vectair V-Fresh™ is een universele luchtverfrisser in vaste vorm die gemakkelijk op elk hard oppervlak kan worden geïnstalleerd met behulp van de bijgeleverde zuignap. Vectair V-Fresh™ is vrij van aërosolen, batterijen en drijfgassen. Vectair V-Fresh™ maakt deel uit van de 'Harmonize Your World'-reeks van passieve luchtverfrissers. Hiermee wordt een geurclash in sanitaire ruimtes en andere binnenruimtes vermeden. Beschikbare geuren: Apple Orchard & Citrus Mango.

Veelgestelde vragen

Verkoopt CitroenAir ook de navullingen?

Hier kunt u de navullingen bestellen op onze webshop.

Webshop navullingen

Video's bij deze collectie

Vectair Systems V-Fresh™ Universele Luchtverfrisser

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden

Merk informatie

Over Vectair Systems

Vectair Systems is een toonaangevende technologische innovator en leverancier van luchtverzorgings- en hygiëneproducten in een aantal sectoren wereldwijd.

Bekijk meer inspirerende collecties