De multifunctionele Airloop® Toiletpot Clip

Luchtverfrisser die 30 dagen verfrissing biedt aan toiletpot en directe omgeving.

Door de manier waarop de clip is ontworpen, kan de Airloop ™ ook worden geplaatst op een verscheidenheid van voorwerpen, naast zijn belangrijkste gebruik van vastgeklikt worden op de toiletpot, kan het ook gebruikt worden op bijvoorbeeld bureaus, kasten, tafel randen en sportschool apparatuur.

Clip and go, Clip and throw

Airloop® is een toiletpot clip luchtverfrisser die een effectieve geuroplossing biedt voor de meeste toiletpot vormen en maten voor maximaal 30 dagen. Dankzij het innovatieve ontwerp van de clip en het flexibele EVA materiaal, past de Airloop ™ op bijna elke grootte of vorm van toiletpot en heeft het een stevige grip wanneer deze buiten de toiletpot wordt geplaatst. Clip and go, clip and throw™ technologie houdt in dat de Airloop® stevig vastklemt aan de toiletpot maar gemakkelijk is te vervangen in één simpele handeling.

Merk informatie

Over Vectair Systems

Vectair Systems is een toonaangevende technologische innovator en leverancier van luchtverzorgings- en hygiëneproducten in een aantal sectoren wereldwijd.

Video's bij deze collectie

Vectair Systems Airloop® Toiletpot Clip Luchtverfrisser

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Vectair Systems Airloop Brochure

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden