Casestudy — HatchTech

HatchTech

HatchTech Group creëert hoogwaardige technologie voor wereldwijde voedselproducenten en andere klanten. Het bedrijf ontwikkelt capaciteiten op het gebied van onderzoek en innovatie al meer dan twintig jaar. Dit stelt ze in staat om uitdagingen te herkennen voordat anderen dat doen en de klanten te helpen maximale waarde uit hun investeringen te halen.

In het kort

HatchTech heeft in de periode van 2020 tot 2023 het HatchTech Hoofdkantoor Nederland gebouwd, gelegen aan de A12. Vanwege de sterke groei van HatchTech was er behoefte aan een nieuw centraal hoofdkantoor in Nederland. Na grondig onderzoek is besloten om te vestigen op een locatie in het food en businesspark in Ede. Een gebrek aan een centrale ontmoetingsplek voor klanten was een uitdaging vanwege de verspreide locaties. Het nieuwe hoofdkantoor biedt nu de mogelijkheid om klanten te ontvangen en te ontmoeten op één plek.

De vraag

Hoogwaardige sanitaire producten die functioneel, hygiënisch maar ook esthetisch aantrekkelijk zijn. De kleur zwart was een vereiste.

Onze oplossing

In nauwe samenwerking met HatchTech en de architect Paul Hoppe is er gekozen voor de sanitaire producten van Proox in de kleur zwart (Dark passion).

Gerelateerde collecties

Ook een project met ons bespreken?

Onze experts zijn bekend met sanitair en de toepassing ervan in diverse branches. Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? We adviseren en helpen u graag om samen de best passende sanitair-oplossing te realiseren..

Advies en informatie

Heeft u vragen m.b.t. advies of installatie?

Advies en informatie

Afspraak maken

Heeft u vragen m.b.t. advies of installatie?

Afspraak maken