Casestudy — Kröller-Müller Museum

Kröller-Müller Museum

In het Kröller-Müller Museum geniet u van topstukken van moderne meesters en wordt u verrast met hedendaagse kunst.

Het museum is gelegen in het Nationaal Park De Hoge Veluwe te Otterlo en geniet internationale bekendheid. Het museum is een schatkamer aan kunst, er zijn onder andere werken van Van Gogh, Pablo Picasso en Piet Mondriaan te bekijken.

Door de unieke combinatie van kunst en natuur is het Kröller-Müller Museum al sinds 1938 een plek om te genieten en tot rust te komen.

In het kort

Enkele sanitaire ruimtes van het museum waren verouderd en er werd besloten deze te renoveren. Om de sanitaire ruimtes een matchende look met dit unieke museum te geven zocht de architect naar een strak en tijdloos design.

De vraag

Een strak en tijdloos design was het verzoek. Daarom is er gekozen voor het prachtige merk Wagner-Ewar. Daarnaast hebben wij een passende luchtverfrisser aangeboden van het merk Wings. Deze luchtverfrissers hebben wij speciaal voor het museum omgebouwd van batterijvoeding naar vaste voeding 230V. De afvalbakken hebben wij op verzoek bewerkt zodat er een speciale afzuiginstallatie-systeem op kon worden aangesloten. Zo zorgen wij in samenwerking met de klant voor een frisse geur!

Onze oplossing

In nauwe samenwerking met de klant en de architect is er gekozen voor de hoogwaardige en duurzame producten van Wagner-Ewar. ‘Passend in het hogere segment’. Het design is strak, basic en tijdloos. Zoals te zien is op de afbeeldingen hebben de Wagner-Ewar producten gezorgd voor een chique en exclusieve uitstraling.

© 2023 CitroenAir B.V.
© 2023 CitroenAir B.V.
© 2023 CitroenAir B.V.
© 2023 CitroenAir B.V.
© 2023 CitroenAir B.V.
© 2023 CitroenAir B.V.
© 2023 CitroenAir B.V.

Gerelateerde collecties

Ook een project met ons bespreken?

Onze experts zijn bekend met sanitair en de toepassing ervan in diverse branches. Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? We adviseren en helpen u graag om samen de best passende sanitair-oplossing te realiseren..

Advies en informatie

Heeft u vragen m.b.t. advies of installatie?

Advies en informatie

Afspraak maken

Heeft u vragen m.b.t. advies of installatie?

Afspraak maken