MerkenCONTI+

CONTI+ CONGENIAL

Conti+ congenial douches collectie foto

CONTI+ CONGENIAL Betrouwbare kwaliteit, innovatieve technologie, hygiënische materialen & veilige functies

CONTI+ veelzijdige CONGENIAL douches – gemaakt van roestvrij staal of 2K acrylaatcomposiet – combineren de modernste technologie met duurzaamheid en betrouwbare kwaliteit. Met besturing via de Service APP of integratie in het slimme CNX-watermanagementsysteem kunnen alle hygiënemaatregelen centraal worden aangestuurd, bewaakt en geregistreerd. Een echt doordachte oplossing!

Foto Conti Congenial inbouwdouche

Inbouwdouches met uitstekende functionaliteit

In druk bezochte openbare sanitaire ruimten, zoals in stations, benzinestations en jeugdherbergen, vereisen de geïnstalleerde douchesystemen speciale veiligheidsmaatregelen en vandalismebestendigheid. CONTI+ CONGENIAL inbouwdouches voldoen aan al deze eisen. Naast vandalismebestendige installatie (inbouwframe) en ronde, hoekige en ovale afdekplaten van robuust, hygiënisch roestvrij staal, beschikken deze douches ook over een indrukwekkend betrouwbaar afdichtingssysteem.

Foto Conti Congenial inbouwdouche

Verschillende douchekoppen, waaronder regendouchekoppen, maken een veelvoud aan inrichtingsmogelijkheden mogelijk. CONTI+ CONGENIAL inbouwdouches doen het ook goed in ruimtes waar een betaalde waterafgifte vereist is.

Materiaal
RVS
Composiet
Kleuren
Wit
Afwerking
Geborsteld

Veelgestelde vragen

Ik heb producten nodig voor een project. Kunnen jullie hierin adviseren?

Ja. CitroenAir is gespecialiseerd in deze advisering. Wilt u  graag een persoonlijke afspraak, bij u of bij ons? Plan dan een afspraak via het contactformulier.

Afspraak maken

Kan CitroenAir de installatie van dit product uitvoeren?

Ja. Neem contact op met onze experts als u vragen hebt over installatieservices.

Contact

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

CONTI+ Service APP

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden.

Merk informatie

Over CONTI+

Conti+ is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige sanitaire producten en systemen. Het bedrijf werd... Meer lezen »

Bekijk meer inspirerende collecties