MerkenCONTI+

CONTI+ CONGENIAL

Betrouwbare kwaliteit, innovatieve technologie, hygiënische materialen & veilige functies

CONTI+ veelzijdige CONGENIAL douches – gemaakt van roestvrij staal of 2K acrylaatcomposiet – combineren de modernste technologie met duurzaamheid en betrouwbare kwaliteit. Met besturing via de Service APP of integratie in het slimme CNX-watermanagementsysteem kunnen alle hygiënemaatregelen centraal worden aangestuurd, bewaakt en geregistreerd. Een echt doordachte oplossing!

Inbouwdouches met uitstekende functionaliteit

In druk bezochte openbare sanitaire ruimten, zoals in stations, benzinestations en jeugdherbergen, vereisen de geïnstalleerde douchesystemen speciale veiligheidsmaatregelen en vandalismebestendigheid. CONTI+ CONGENIAL inbouwdouches voldoen aan al deze eisen. Naast vandalismebestendige installatie (inbouwframe) en ronde, hoekige en ovale afdekplaten van robuust, hygiënisch roestvrij staal, beschikken deze douches ook over een indrukwekkend betrouwbaar afdichtingssysteem. Verschillende douchekoppen, waaronder regendouchekoppen, maken een veelvoud aan inrichtingsmogelijkheden mogelijk. CONTI+ CONGENIAL inbouwdouches doen het ook goed in ruimtes waar een betaalde waterafgifte vereist is.

Materiaal
RVS
Composiet
Kleuren
Wit
Afwerking
Geborsteld
Merk informatie

Over CONTI+

Aantrekkelijk design, functionele betrouwbaarheid en eenvoudige bediening en installatie zijn essentiële eisen. Het is dan ook geen wonder dat CONTI+ sanitaire oplossingen toonaangevend zijn in het segment van elektronische sanitaire armaturen en oplossingen.

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

CONTI+ Doucheruimte oplossingen

Brochure

CONTI+ Portfolio Douche- & wasruimte

Brochure

CONTI+ CNX Waterbeheersysteem

Brochure

CONTI+ Service App

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden