MerkenGeesa

Geesa Nemox

Subtiel & Functioneel

Alles aan de Nemox collectie staat voor subtiel. Gelijktijdig ook voor functioneel. De ronde vormen zijn gave, gestileerde accenten. Onopvallend aanwezig en universeel inzetbaar. Geen enkele overbodigheid, minder is meer. Een complete serie accessoires, met de keuze uit chroom, geborsteld rvs, zwart, brushed black metal en brushed gold.

Ronde vormen: gave, gestileerde accenten

De matzwarte variant is mysterieus en stijlvol tegelijk. De geborstelde zwartmetalen accessoires voelen zich thuis in zowel een industrieel badkamerontwerp als in een sober chique badkameromgeving. Nemox brushed gold laat zien hoe je een trend bijna onopvallend een prominente plaats geeft in de badkamer. Prettig aanwezige accessoires, die niet voortdurend op de voorgrond treden. Het beslissende detail is de hoogwaardige, geborsteld gouden finish op de rvs basis. Past in modern-klassiek en trendy. Het grote voordeel van rvs is de duurzaamheid. Duurzame, robuuste kwaliteit, zou je kunnen zeggen van Nemox stainless steel. Het materiaal gaat ook in dit opzicht een hecht verbond aan met het tijdloze ontwerp. De Nemox collectie werd het eerst gepresenteerd in chroom. Omvat niet minder dan 26 accessoires om werkelijk alles in de sanitaire ruimte perfect af te werken en op elkaar af te stemmen.

Materiaal
Messing
RVS
Staal
Kleuren
Hoogglans chroom
Goudkleurig
Zwart
Afwerking
Geborsteld Gepolijst PVD-coating Poedercoating
Merk informatie

Over Geesa

Het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren van badkameraccessoires is wat Geesa al meer dan 135 jaar met passie en toewijding doet. Geesa is specialist in hoogwaardige badkameraccessoires met een doordacht design en oog voor detail. Geesa biedt maximale ondersteuning aan architecten, ontwerpers, klanten en (eind)gebruikers bij het ontwerpen en realiseren van badkamerinterieurs, in vormgeving en […]

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Geesa Nemox

Brochure

Geesa Nemox Black

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden