MerkenDyson

4 lampen in 1. Maak kennis met de Dyson Lightcycle Morph™ lamp.

4 lampen in 1. Maak kennis met de Dyson Lightcycle Morph™ lamp.

De Dyson Lightcycle Morph™ ledlamp past zich de hele dag op intelligente wijze en naar behoefte aan op uw levensritme, werk, studie en ontspanning.

De Dyson Lifecycle Morph™ biedt 4 verschillende verlichtingsfuncties:

• Indirecte verlichting: De intelligente optische unit kan soepel 360° draaien om licht van de muur, de vloer en het plafond te laten weerkaatsen.
• Taakverlichting: Gericht, krachtig licht voor werk, hobby’s, het aanbrengen van make-up en precisiewerk. Helpt de gezichtsscherpte te verbeteren en voorkomt vermoeide ogen.
• Accentverlichting: Hoogwaardige verlichting om kunstwerken, kleuren en decoratieve objecten te belichten. 3-punts draaimechanisme voor nauwkeurige positionering.
• Omgevingslicht De stang van de lamp wordt verlicht om een rustgevende oranje gloed te creëren. Voor ontspanning in de avond met minder blauw licht.

De lamp past met behulp van het unieke Daylight Tracking-algoritme van Dyson en de 3 gebruikte warme en 3 koele ledlampen continu de kleurtemperatuur en helderheid aan in relatie tot lokaal daglicht.

Verkrijgbaar als bureaulamp of vloerlamp.

 

¹Levensduur van ledlampen berekend op basis van L70-meting volgens IEC 62717, met een geschat gebruik van 8 uur per dag. De werkelijke resultaten kunnen verschillen.

Brochures bij deze video

Merk informatie

Over Dyson

Dyson is een wereldwijd toonaangevend merk dat bekend staat om zijn revolutionaire handdrogers en innovatieve verlichting. Met een focus op... Meer lezen »

Collecties bij deze video