MerkenGeesa

Met Geesa Leev staat de badkamer er weer gekleurd op

Met Geesa Leev staat de badkamer er weer gekleurd op

Modulair, dus individueel
Het design van Leev vult de term minimalistisch opnieuw in. Tegelijk is het rijk aan variatie. Want in een oogwenk zijn er tal van accessoires toe te voegen aan het planchet. Zo ontwikkelt iedere consument die dat wil een veelzijdig opbergwonder naar eigen smaak en maat.

Zeer compleet
Leev omvat vier planchetten in black: 28, 40, 60 en 80 cm. Elk van de planchetten is naar eigen smaak te combineren met tal van accessoires. We noemen een dubbele toiletrolhouder zonder klep, een handdoekhaak, een handdoekring en een handdoekrek. Alle in black, chrome en stainless steel. De haak voor een wisser is er uitsluitend in black.
En daarmee is nog maar een klein deel van de mogelijkheden genoemd. Want Leev omvat ook een aantal klant-en-klaar gecombineerde planchetten. Eentje met toiletrolhouder zonder en eentje met klep, een met handdoekhaak en zeepdispenser, een met dubbele toiletrolhouder zonder klep, een met een drinkglas, een met douchemand, een met zeepdispenser, een met twee dispensers en een met handdoekring en glas. Het planchet is steeds black, de gecombineerde accessoires black, chrome of stainless steel.

Heel mooi met Geesa Nemox
De zeer strakke vormen van Leev passen fraai bij de reeks Nemox accessoires. Zo is het gemakkelijk om nog meer kleur in de badkamer te brengen. Mooi, dat black met de Nemox brushed gold toiletborstel met houder, zeepdispenser of handdoekhaak. Om maar een voorbeeld te noemen.

Materiaal en garantie
De collectie Leev is vervaardigd uit aluminium, RVS, en glas. De kwaliteit is zoals je van Geesa gewend bent. Dus ja, 15 jaar garantie.

Brochures bij deze video

Brochure

Geesa Bathroom Accessories

Merk informatie

Over Geesa

Sinds 1885 is Geesa gespecialiseerd in het produceren van badkameraccessoires. Geesa ontdekten een kleine wereld waarin u met details het... Meer lezen »

Collecties bij deze video