Dubbele award: HEWI ontvangt de gouden en zilveren ARCHITECTS ́DARLING®

Nieuws 15 november 2022 CitroenAir NL

Ongeveer 1.800 architecten namen deel aan de enquête en bepaalden de favorieten van de bouwsector in 2022. HEWI mocht in maar liefst twee categorieën een prijs in ontvangst nemen.

HEWI werd uitgeroepen tot winnaar in de categorie toegankelijkheid – zodat de gouden feniks in deze categorie zijn weg vond naar Bad Arolsen. De oplossingen van HEWI op het gebied van inrichting werden bekroond met de Architects’ Darling Award in zilver.

BARRIÈREVRIJE SANITAIRE OPLOSSINGEN OP ALLE GEBIEDEN VAN HET LEVEN

Bij HEWI is toegankelijkheid geen kenmerk van een specifiek assortiment. Toegankelijke productoplossingen zijn geïntegreerd in alle HEWI-systemen, zodat toegankelijkheid een vanzelfsprekendheid wordt. Met nieuwe designlijnen en oppervlakken heeft HEWI de afgelopen jaren laten zien dat toegankelijkheid esthetisch kan zijn.

HEWI heeft de barrièrevrije klassieker Serie 477/801 drie nieuwe kleurencombinaties gegeven. De nieuwe Tricolor kleurencanon voor zorggebouwen in het zorgsegment bestaat uit de vitaliserende tinten koraal, aquablauw en zuiver wit. Speciaal voor kinderklinieken, crèches en kinderdagverblijven presenteert HEWI de edities appelgroen, meigroen, koraal alsmede aquablauw, staalblauw en appelgroen – zachte, rustgevende en harmoniserende tinten qua kleureffect. Voor HEWI is kleur elementair om een designicoon dat qua ontwerp en functie bijna perfect is, aan te passen aan de huidige trends en om de ruimte voor design in de planning te vergroten.

System 900 is niet alleen de meest uitgebreide designlijn in het segment van toegankelijke sanitaire armaturen. Met zijn oppervlakken in roestvrij staal, chroom en poedercoatings in meer dan 4.500 mogelijke kleuren biedt de hoogwaardige sanitaire serie ontwerpmogelijkheden voor architecten.

Met het modulaire wastafelconcept kon HEWI een innovatief en uniek wastafelsysteem in barrièrevrije badkamerinrichting presenteren. De wastafels kunnen via het modulaire systeem worden uitgebreid met nuttige elementen – naargelang de individuele behoeften van de gebruiker.

Deze hendelgrepen van HEWI zetten onder andere ook accenten:

Met mini, mat en tweekleurig heeft HEWI opvallende en tijdloze varianten ontworpen voor het designicoon System 111, die architecten en planners creatieve ontwerpmogelijkheden op de deur bieden.

Deze hendelgrepen van HEWI zetten onder andere ook accenten:

Het onderscheidende designkenmerk is de versteksnede, die System 162 een verfijnde uitstraling geeft, vooral in de matte uitvoering.
Het ontwerp van de Range 270 deurkruk van Hadi Teherani is teruggebracht tot de essentie en biedt designmogelijkheden met de mini- en tweekleurige beslagtechnieken en de oppervlakken in roestvrij staal en met poedercoating.

Veelgestelde vragen

Ik heb producten nodig voor een project. Kunnen jullie hierin adviseren?

Ja. CitroenAir is gespecialiseerd in deze advisering. Wilt u  graag een persoonlijke afspraak, bij u of bij ons? Plan dan een afspraak via het contactformulier.

Afspraak maken

Kan CitroenAir de installatie van dit product uitvoeren?

Ja. Neem contact op met onze experts als u vragen hebt over installatieservices.

Contact

Collecties

HEWI Merkfoto
Merk informatie

Over HEWI

Innovatief door traditie: Al meer dan 90 jaar ontwikkelt HEWI producten die altijd gericht zijn op mensen en hun individuele... Meer lezen »