MerkenHEWI

HEWI Systeem 162

HEWI Systeem 162

Puristisch en functioneel

Het puristische designconcept van systeem 162 overtuigt door zijn rechtlijnige vormgeving en materiaalopties. Het karakteristieke element voor de vormgeving van het systeem 162 is de versteksnede. Purisme betekent weglaten van overbodige details. Maar betekent echter niet het weglaten van functionaliteit. Doordachte productdetails maken een eenvoudig gebruik mogelijk. De sanitairaccessoires van systeem 162 zijn zowel van mat geslepen roestvrij staal alsook als hoogwaardig verchroomde uitvoering verkrijgbaar. Het systeem omvat qua vorm op elkaar afgestemde sanitairaccessoires zoals beslagen en maakt zo een doorlopende vormgeving van de deur tot in de sanitaire ruimte mogelijk. Systeem 162 chroom kan aangevuld worden barrièrevrije Warm Touch producten.

Hoogwaardige designoplossing

Systeem 162 is ontworpen voor gebruik in de publieke sector. De materialen roestvrij staal en polyamide kenmerken zich door een extreme robuustheid en zijn daarom bijzonder geschikt voor de drukbezochte sanitaire ruimte. Roestvrij staal biedt verschillende voordelen: het is hygiënisch. Bovendien is het gebruikte roestvrij staal roestvrij en vooral gemakkelijk te reinigen.

Materiaal
Metaal
RVS
Kleuren
Hoogglans chroom
HEWI kleur naar keuze
Afwerking
Geborsteld

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

HEWI Systeem 111/162 Matte Editie

Video's bij deze collectie

HEWI Hotel
HEWI ICONIC | Serie 477/80 Education & Kids | Apple Green
HEWI - Designikone System 111 | The Original

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden.

HEWI Merkfoto
Merk informatie

Over HEWI

Innovatief door traditie: Al meer dan 90 jaar ontwikkelt HEWI producten die altijd gericht zijn op mensen en hun individuele... Meer lezen »

Bekijk meer inspirerende collecties