MerkenHEWI

HEWI Serie 477/801

HEWI Serie 477/801

Standaard, barrièrevrije sanitaire voorzieningen

Als marktleider op het gebied van barrièrevrij zet HEWI maatstaven. Al in de jaren tachtig ontwikkelde HEWI met serie 801 de eerste barrièrevrije serie in Duitsland. Sindsdien werd de serie voortdurend verder ontwikkeld en heeft naam gemaakt als klassieker in de sanitaire ruimte. Serie 801 wordt aangevuld door sanitairaccessoires van serie 477.

Uitgebreide barrièrevrije systeemoplossing

Serie 477/801 onderscheidt zich door een aangename haptiek. De diameter van het ronde-buis-ontwerp is optimaal aan de hand aangepast. Het oppervlak van polyamide voelt aangenaam warm aan. De producten zijn zo vormgegeven, dat ze bewegingsprocessen ondersteunen en beperkingen compenseren. Serie 477/801 is in geselecteerde HEWI kleuren verkrijgbaar en biedt zo vele ontwerpmogelijkheden. Serie 477/801 in de matte uitvoering biedt een alternatief ontwerp. De matte editie voegt een huiselijk designalternatief toe aan de sanitaire ruimte in ziekenhuizen, bejaardentehuizen of verpleeghuizen. Uitstekende esthetiek en onbeperkte functionaliteit sluiten elkaar niet uit. Serie 477/801 is verkrijgbaar in de matte uitvoering in verschillende tinten wit en grijs. De unieke diepte van het assortiment, van sanitaire accessoires tot comfortproducten en van barrièrevrije elementen tot deurklinken, maakt een consequente inrichting mogelijk. De fluweelachtige afwerking van de matte editie wordt bereikt door een speciaal afwerkingsproces. Het resultaat is een uniek ontwerp in topkwaliteit, gemaakt in Duitsland

Toegankelijke klassieker

Designiconen laten een indruk achter, blijven ook na tientallen jaren begeerlijk en zien er met slechts enkele aanpassingen net zo jong, fris en innovatief uit als op de allereerste dag. Het is niet eenvoudig om een designicoon te creëren. Met serie 477/801 creëerde HEWI een echte klassieker, die sindsdien staat voor made-in-Germany kwaliteit en marktleider is geworden in het segment van toegankelijk sanitair. Dit icoon is verkrijgbaar in alle HEWI-kleuren en in drie spannende Tricolour-kleurcombinaties, die de serie een uitgesproken uitstraling geven die de zintuigen aanspreekt.

Contrast

De serie 477/801 is verkrijgbaar in alle HEWI-kleuren en in drie spannende kleurencombinaties en maakt zowel een discrete integratie in het kleurenconcept van elke ruimte mogelijk als een contrastrijk ontwerp dat de oriëntatie bevordert. De effen kunststof is bijzonder robuust en bestand tegen reinigings- en desinfectiemiddelen.

Stabiliteit

Een geïntegreerde stalen kern vormt het basisframe van veel producten van de Serie 477/801 en draagt bij tot een maximale stabiliteit. Uitgebreide tests hebben het hoge niveau van permanente bruikbaarheid bewezen, waardoor een jarenlang gebruik, zelfs in drukbezochte gebieden, is gewaarborgd.

Flexibiliteit

Met de serie 477/801 biedt HEWI maximale flexibiliteit. Het brede assortiment kan eenvoudig worden aangepast aan individuele eisen en bouwkundige omstandigheden.

Nieuwe dispensers vanaf 477/801

HEWI herinterpreteert de dispenseroplossingen van de serie 477/801 met een iconisch design. Geïnspireerd door heldere geometrieën is een veelzijdig dispensersysteem in een moderne designtaal ontstaan. De herziene producten overtuigen met afgeronde randen en gekleurde frame-elementen. Er is keuze uit verschillende modellen van polyamide met een basisbehuizing in zuiver wit of signaalwit. Door hun robuustheid vinden de dispensers hun plaats in openbare gebouwen, zoals scholen of zorginstellingen.

Adipositasproducten met een draaglast tot 300 kg

Elke zesde persoon in Europa wordt nu als zwaarlijvig beschouwd. De neiging tot massaal overgewicht neemt toe. Er zijn speciale aanpassingen nodig in klinieken of zelfs verpleegafdelingen om mensen met obesitas te verzorgen: stabielere operatietafels, bredere bedden, speciale liftsystemen en grotere bewegingsruimtes in de badkamer zijn slechts enkele voorbeelden van wat nodig is om zwaarlijvige patiënten te verzorgen. Mensen met extreem overgewicht zijn ernstig beperkt in hun mobiliteit. Speciaal voor deze patiënten heeft HEWI producten ontwikkeld die de mobiliteit en daarmee de onafhankelijkheid bevorderen en betrouwbare ondersteuning bieden. Het sanitair assortiment is gemaakt van hoogwaardig polyamide en heeft een draagkracht tot 300 kg.

Antimicrobiële  bescherming – HEWI active+

Multiresistente ziektekiemen zijn een probleem, vooral in ziekenhuizen en bejaardentehuizen. Mensen met een verzwakt immuunsysteem moeten hiertegen worden beschermd, vooral door een uitgebreide hygiëne.Regelmatige reiniging en desinfectie verminderen het infectierisico aanzienlijk. HEWI active+ producten bieden extra bescherming. Door de antimicrobiële werking van HEWI active+ producten wordt het aantal kiemen op het productoppervlak tussen reinigings- en desinfectiecycli aanzienlijk verminderd. Dit vermindert het risico van ziekteoverdracht aanzienlijk en ondersteunt de hygiëne effectief.

Er wordt gebruik gemaakt van microzilver, dat een brede werking heeft tegen bacteriën en schimmels. Hierbij komen zilverionen vrij die de groei van bacteriën en andere ongewenste kiemen afremmen, waardoor het infectierisico voor de mens tot een minimum wordt beperkt. Binnen 24 uur vindt een continue reductie van ongewenste kiemen op het oppervlak van de producten plaats, zodat 99,9% van de kiemen binnen deze periode wordt gereduceerd.

Materiaal
Polyamide
Kleuren
HEWI kleur naar keuze

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

HEWI KLEURENTABEL

Brochure

HEWI HOTEL

Brochure

HEWI PUBLIC

Brochure

HEWI Sanitair 2023/24

Brochure

HEWI DESIGN KLASSIKER

Brochure

HEWI CARE

Brochure

HEWI S 900

Video's bij deze collectie

HEWI ICONIC | Serie 477/80 Care
HEWI ICONIC | Serie 477/80 Education & Kids | Apple Green
HEWI active+
HEWI Mobiele opklapbare steunbeugels
HEWI ICONIC | Serie 477/80 Education & Kids | Aqua Blue

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden.

HEWI Merkfoto
Merk informatie

Over HEWI

Innovatief door traditie: Al meer dan 90 jaar ontwikkelt HEWI producten die altijd gericht zijn op mensen en hun individuele... Meer lezen »