MerkenHEWI

HEWI Serie 802

HEWI Serie 802

Het professionele systeem voor de zorg

Flexibel, aanpasbaar en uitbreidbaar – dat is LifeSystem. LifeSystem stelt de mensen centraal. Het systeem is onafhankelijk van fysieke omstandigheden te gebruiken. Flexibel bruikbare producten stimuleren de zelfstandigheid van de gebruiker. De producten zijn aan de lichaamslengte van de gebruiker aan te passen en zijn volgens ergonomische en kinesthetische aspecten ontwikkeld. Doordachte productdetails bieden een veilig en comfortabel gebruik. Samen vormen de individuele producten een intelligent, esthetisch vormgegeven systeem. Functionaliteit, flexibiliteit, eenvoudig onderhoud en robuustheid ondersteunen het verplegend personeel bij hun dagelijks werk en maken LifeSystem daarmee tot professioneel systeem voor de zorg.

Comfortabel een veilig gebruik

De goed doordachte productdetails van LifeSystem bieden zowel een comfortabel als een veilig gebruik. Samen vormen de producten een intelligent systeem dat de gebruiker en ook het zorgpersoneel ondersteunt. LifeSystem kan worden gecombineerd met het HEWI WARM TOUCH baarsysteem. Op die manier kunnen de hangstoelen zonder veel moeite aan de leuningen en handgrepen worden bevestigd. WARM TOUCH combineert de optische eigenschappen van hoogglanzend verchroomde oppervlakken met de haptische eigenschappen van polyamide. De producten voelen aangenaam warm aan en dragen zo bij tot een gevoel van welzijn. Deze eigenschap maakt HEWI WARM TOUCH bijzonder geschikt voor patiƫnten met een verhoogde gevoeligheid voor koude, zoals bijvoorbeeld het geval is bij reumatische aandoeningen.

Video's bij deze collectie

HEWI Serie 802 LifeSystem Opklapbare steunrail
HEWI Serie 802 LifeSystem Douchezitje en kruk

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden.

HEWI Merkfoto
Merk informatie

Over HEWI

Innovatief door traditie: Al meer dan 90 jaar ontwikkelt HEWI producten die altijd gericht zijn op mensen en hun individuele... Meer lezen »

Bekijk meer inspirerende collecties