MerkenGeesa

Geesa Nelio

Stoer & Stijlvol

We kennen allemaal – meestal ook uit eigen ervaring – het spel met geometrische vormen. Hard, zacht. Scherp, rond. De stralende eenvoud die ontstaat uit een loepzuivere combinatie van cirkels, lijnen, vierkanten. Nelio zal je bekend voorkomen.

Een aantrekkelijk lijnenspel

Nelio; waar rond en kubistisch samenkomen in een aantrekkelijk lijnenspel. Een fiere collectie in glanzend chroom met een sterke combinatie van zuiver geometrische vormen. De spannende mix van zacht en rond met een vierkant muurblok straalt in pure eenvoud. De stoere en stijlvolle Nelio collectie zal zich direct thuis voelen in elke moderne badkamer.

Materiaal
RVS
Zamac
Kleuren
Hoogglans chroom
Merk informatie

Over Geesa

Het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren van badkameraccessoires is wat Geesa al meer dan 135 jaar met passie en toewijding doet. Geesa is specialist in hoogwaardige badkameraccessoires met een doordacht design en oog voor detail. Geesa biedt maximale ondersteuning aan architecten, ontwerpers, klanten en (eind)gebruikers bij het ontwerpen en realiseren van badkamerinterieurs, in vormgeving en […]

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Geesa Nelio

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden