Bekijk de nieuwste productontwikkelingen van Bobrick

Merken 14 maart 2023 CitroenAir NL

Bobrick staat synoniem voor design, innovatie en kwaliteit. De sanitaire accessoires zijn ontworpen om langetermijndoelstellingen te ondersteunen, van hoogwaardige esthetiek tot kostenbesparingen bij gebruik en naleving van de toegankelijkheidsvereisten en meer. Bekijk hieronder ons meest recente aanbod.

KB310 & KB311 Babyverschoontafels

Een combinatie van een mooie, moderne visuele esthetiek en functionele uitmuntendheid. De babyverschoontafels bestaan uit één stuk, diepgetrokken, roestvrij stalen onderdelen met een gelijkmatige korrel, waardoor naden, scherpe randen en laslijnen zijn geëlimineerd.

B-8281 SureFlo®

De automatische schuimzeepdispenser met bovenvulling is speciaal ontworpen om in bestaande gaten van 25 mm diameter te passen. De “touch-free” schuimzeepdispenser minimaliseert kruisbesmetting, maakt eenvoudig onderhoud met top-fill mogelijk en biedt een ongeëvenaarde schuimkwaliteit.

 

fino collectie

Maak kennis met de Fino Collection, met zijn perfecte balans tussen design en functionele gevoeligheid. Alle accessoires zijn standaard uitgevoerd in hoogwaardig gesatineerd roestvrij staal. Afbeelding: B-7179

 

TrimLineSeries™ Vernieuwing

Er zijn twee belangrijke upgrades toegevoegd aan de hele TrimLineSerie. Ten eerste wordt een ingebouwde TowelMate® toegevoegd en standaard geleverd voor alle TrimLine vouwhanddoekdispensers, waardoor de hoeveelheid afval en het handdoekgebruik met 20% afnemen. De tweede is dat de sloten van alle toepasselijke producten zullen worden omgezet in verzonken/verzonken. Afbeelding: B-359033 en B-35883.

Bobrick is een bedrijf dat bekend staat om zijn design, innovatie en kwaliteit in de productie van sanitaire accessoires. Hun productaanbod omvat onder andere babyverschoontafels, automatische schuimzeepdispensers, de Fino Collection en de TrimLineSeries. Bobrick richt zich op het bieden van duurzame oplossingen die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Zo hebben ze bijvoorbeeld babyverschoontafels ontworpen met een naadloos ontwerp dat scherpe randen en lasijnlen elimineert. Daarnaast vernieuwde Bobrick de TrimLineSeries met twee belangrijke upgrades: een ingebouwde TowelMate en verzonken sloten voor alle toepasselijke producten. Bobrick blijft een leider in de sector en een go-to keuze voor klanten die op zoek zijn naar duurzame en betrouwbare sanitaire accessoires. Tot slot kun je bij meer vragen terecht bij een sanitair specialist.

Collecties

BOB Touchless Brochure-web
Merk informatie

Over Bobrick

Bobrick Washroom Equipment, Inc. is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van commerciële sanitairproducten, zoals zeepdispensers, handdrogers... Meer lezen »