MerkenBobrick

Bobrick Classic series

Bobrick Classic series

Afgeschuinde flenzen vormen het visuele handelsmerk van de Bobrick Classic Series, de traditionele standaard voor onze meest uitgebreide selectie van gesatineerde rvs 304 accessoires. De accessoires van de Bobrick Classic Series worden gekenmerkt door volledig gesatineerd afgewerkt roestvrij staal en zijn ontwikkeld om te voldoen aan de economische eisen van prijsgevoelige projecten.

 

Bobrick Classic Series

De Classic serie is de standaard voor waarde en biedt de grootste keuze aan modellen voor alle toiletaccessoires Type-304. De serie omvat Bobricks verbeterde automatische, universele rolhanddoekdispensers, met signaallampjes voor eenvoudige bediening en onderhoud. De Classic Series is geschikt voor standaardgebruik, voor bijvoorbeeld commerciële kantoren, alsook institutionele en industriële omgevingen.

Materiaal
RVS
Afwerking
Geborsteld Gepolijst
Merk informatie

Over Bobrick

De lijn sanitaire accessoires van Bobrick is een verrijking. Een complete lijn, van alle denkbare dispensers tot grepen en afvalbakken. Eindelijk een design dat níet in elk gebouw staat. De zorg die u aan de esthetische details van gebouwen besteedt, ziet u terug in de sanitaire ruimte. Dat is een kwestie van architectuur. Het typeert […]

Video's bij deze collectie

Bobrick ADA-conforme oppervlak gemonteerde handendrogers

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Bobrick Hands-Free Design For Washrooms

Brochure

Bobrick Put Your Hands Together B-3725

Brochure

Bobrick Mobile Device Holder B-635 Klutch

Brochure

Bobrick Washroom Accessories

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden

Bekijk meer inspirerende collecties