MerkenBobrick

Bobrick Trimline series

Modern minimalistisch ontwerp

De Bobrick TrimLine Series wordt gekenmerkt door een modern minimalistisch ontwerp en inbouwmontage en is vervaardigd van gesatineerd rvs 304. De laag geplaatste handendrogers van de Bobrick TrimLine Series vormen een visueel volmaakte aanvulling op de series en ondersteunen het ‘inclusive design’ om zo te voldoen aan toegankelijkheidseisen. De Bobrick TrimLine Series wordt gekenmerkt door hoeken van 90° op alle uitwendige en inwendige hoeken en openingen. De flenzen zijn verborgen ten behoeve van extra eenvoud in het onderwerp.

Minimalistisch ontwerp voor strakke, onvervalste lijnen

De accessoires van de Trimline Serie zijn ontworpen om in het hele toilet te worden geïntegreerd. Ze hebben een minimalistisch design voor strakke, onvervalste lijnen met verborgen flenzen en verzonken sloten op de meeste modellen. Nu met TowelMate om handdoeken te besparen. Kies deze accessoires voor eigentijdse omgevingen, van prestigieuze gebouwen en horeca-omgevingen tot gezondheidszorg en winkels.

Materiaal
RVS
Afwerking
Geborsteld
Merk informatie

Over Bobrick

De lijn sanitaire accessoires van Bobrick is een verrijking. Een complete lijn, van alle denkbare dispensers tot grepen en afvalbakken. Eindelijk een design dat níet in elk gebouw staat. De zorg die u aan de esthetische details van gebouwen besteedt, ziet u terug in de sanitaire ruimte. Dat is een kwestie van architectuur. Het typeert […]

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Bobrick TrimLineSeries

Brochure

Bobrick Washroom Accessories

Brochure

Bobrick Design Paradigms

Brochure

Bobrick Distinctive Design Ideas

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden

Bekijk meer inspirerende collecties