MerkenBobrick

Bobrick Trimline series

Bobrick Trimline series Modern minimalistisch ontwerp

De Bobrick TrimLine Series wordt gekenmerkt door een modern minimalistisch ontwerp en inbouwmontage en is vervaardigd van gesatineerd rvs 304. De laag geplaatste handendrogers van de Bobrick TrimLine Series vormen een visueel volmaakte aanvulling op de series en ondersteunen het ‘inclusive design’ om zo te voldoen aan toegankelijkheidseisen. De Bobrick TrimLine Series wordt gekenmerkt door hoeken van 90° op alle uitwendige en inwendige hoeken en openingen. De flenzen zijn verborgen ten behoeve van extra eenvoud in het onderwerp.

Minimalistisch ontwerp voor strakke, onvervalste lijnen

De accessoires van de Trimline Serie zijn ontworpen om in het hele toilet te worden geïntegreerd. Ze hebben een minimalistisch design voor strakke, onvervalste lijnen met verborgen flenzen en verzonken sloten op de meeste modellen. Nu met TowelMate om handdoeken te besparen. Kies deze accessoires voor eigentijdse omgevingen, van prestigieuze gebouwen en horeca-omgevingen tot gezondheidszorg en winkels.

Materiaal
RVS
Afwerking
Geborsteld

Veelgestelde vragen

Kan CitroenAir de installatie van dit product uitvoeren?

Ja. Neem contact op met onze experts als u vragen hebt over installatieservices.

Contact

Waar kan ik deze producten vinden in de webshop van CitroenAir?

Hier kunt onze producten vinden in onze webshop.

Webshop merken

Hoe vraag ik een offerte aan?

Per telefoon

Een telefoontje naar een van onze verkoopmedewerkers is de eenvoudigste stap om uw offerte aan te vragen. Via het centrale telefoonnummer 0318- 59 29 30 staat ons verkoopteam tot uw beschikking. U krijgt een deskundige medewerker aan de lijn die graag met u meedenkt en garant staat voor de nodige technische ondersteuning.

Per e-mail

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door een e-mail te sturen naar quotes@citroenair.eu

Offerte aanvragen per -email

Waar kan ik de technische tekeningen van de producten vinden?

Deze kunt u vinden bij de producten op onze webshop onder Documenten.  Mocht u document er niet bij staan neem dan contact op met klantenservice via orderdesk@citroenair.eu  

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Bobrick TrimLineSeries

Brochure

Bobrick Washroom Accessories

Brochure

Bobrick Design Paradigms

Brochure

Bobrick Distinctive Design Ideas

Brochure

Bobrick Internationale catalogus EN

Brochure

Bobrick PureDri Automatische Handdroger en Lucht/Handreiniger EN

Productinformatie

Bobrick PureDri Automatische Handdroger en Lucht/Handreiniger

PureDri betekent een echte doorbraak in hygiëne, gezondheid en welzijn. De sleutel tot de effectiviteit is de dubbele golflengte UV-C technologie die veel voorkomende ziekteverwekkers in de lucht neutraliseert en waarvan bewezen is dat het meer dan 99 procent van de bacteriën, virussen, schimmels en zwammen elimineert.

Meer informatie

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden

Merk informatie

Over Bobrick

De lijn sanitaire accessoires van Bobrick is een verrijking. Een complete lijn, van alle denkbare dispensers tot grepen en afvalbakken. Eindelijk een design dat níet in elk gebouw staat. De zorg die u aan de esthetische details van gebouwen besteedt, ziet u terug in de sanitaire ruimte. Dat is een kwestie van architectuur. Het typeert […]

Bekijk meer inspirerende collecties