MerkenBobrick

Bobrick Contura series

Een optimale beleving voor je gasten tot aan de sanitaire ruimte

De accessoires van de ConturaSerie hebben een zachte kromlijnige vormgeving van 27° en een consistente vormgeving met verzonken tuimelaarsloten. Kies uit inbouw- en opbouwmodellen.

 

TowelMate™ en LinerMate™ systeem

De Bobrick Contura Series legt de lat hoog als het gaat om ontwerpinnovatie en kwaliteit. De handdoekdispensers van Bobrick Contura Series worden gekenmerkt door het TowelMate™-systeem dat papier bespaart. TowelMate beperkt de afgifte van papier tot één doekje per keer en voorkomt daarmee een opeenhoping van doekjes en afval. Dit levert een besparing op van ruim 20% aan gebruikte doekjes, wat het milieu ontziet en de bedrijfskosten terugbrengt. De afvalbakken van Bobrick Contura Series zijn voorzien van LinerMate™ afvalzakken. LinerMate zorgt voor een nette, mooie aanblik zonder dat de zakken er lelijk uitsteken. De Bobrick Contura Series wordt vervaardigd van gesatineerd roestvrij staal type 304.

Materiaal
RVS
Afwerking
Geborsteld
Merk informatie

Over Bobrick

De lijn sanitaire accessoires van Bobrick is een verrijking. Een complete lijn, van alle denkbare dispensers tot grepen en afvalbakken. Eindelijk een design dat níet in elk gebouw staat. De zorg die u aan de esthetische details van gebouwen besteedt, ziet u terug in de sanitaire ruimte. Dat is een kwestie van architectuur. Het typeert […]

Video's bij deze collectie

Bobrick Contura Series inclusief TowelMate & LinerMate

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Bobrick Complete Dryer Range

Brochure

Bobrick Restroom Health Check Touchless & Wellness Solutions

Brochure

Bobrick Washroom Accessories

Brochure

Bobrick Restroom Hygiene And Planning Guide

Brochure

Bobrick Soap Dispensers

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden