Til uw ontwerp naar een hoger niveau met Bobrick's handdoekroldispensers

Merken 22 februari 2023 CitroenAir NL

Ontwerp en rol

Het verzonken slot en de kleinere voetafdruk houden het profiel slank en gestroomlijnd om het ontwerp van uw sanitaire ruimte te verbeteren.

Activeren en rollen

No-touch sensorgestuurde activering maakt het gemakkelijk te gebruiken en helpt bij het creëren van een hygiënische toiletruimte.

Navullen & Rollen

Geschikt voor universele rolhanddoeken die minder kosten, minder afval en minder onderhoud vergen voor lagere totale eigendomskosten, vooral in drukbezochte gebouwen.

Zie het licht

Nieuw! Het intuïtieve licht leidt gebruikers duidelijk naar de activeringszone van de handdoek, waardoor frustraties met de handen worden voorkomen.

Integriteit van het ontwerp

Bescherm de intentie van uw project bij elke toepassing en voorkom ombouw naar plastic dispensers na installatie wanneer u kiest voor een rolhanddoekdispenser in plaats van een gevouwen handdoek.

Kostenefficiënt

Door over te schakelen van gevouwen handdoeken op rolhanddoeken bespaart u 30% aan doorlopende kosten, terwijl de universele inkoop op de vrije markt u verlost van vastgelegde contractprijzen en het risico van een lege dispenser wegneemt.

Instelbare opties

Profiteer van flexibele functionaliteit met functies zoals instelbare dispenserlengtes en sensorbereiken, verborgen of zichtbaar papier en een optionele 3974-57 wisselstroomadapter die de batterij overbodig maakt.

Download de brochure

Kies voor de automatische, universele rolhanddoekdispenser van Bobrick voor tijdloze esthetiek, intuïtieve bediening en robuuste techniek.

Brochure

Bobrick Automatische handdoekautomaat

Collecties

BOB Touchless Brochure-web
Merk informatie

Over Bobrick

Bobrick Washroom Equipment, Inc. is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van commerciële sanitairproducten, zoals zeepdispensers, handdrogers... Meer lezen »