CONTI+ Thermostat-E Het perfecte duo voor douche- en toiletruimtes van de volgende generatie!

Merken 22 november 2022 CitroenAir NL

CONTI+ lino PRIMUS

Betrouwbaar en innovatief

De CONTI+ lino PRIMUS kranen beschikken dankzij de proportionele ventieleenheid over de elektronisch gestuurde Thermostat-E. Door ze te integreren in het CONTI+ CNX waterbeheersysteem zijn wastafels en wandkranen dus in staat om standaard hygiënespoeling en thermische desinfectie uit te voeren, terwijl ze aan alle veiligheidsvoorschriften voldoen en de relevante parameters en gemeten variabelen documenteren.

De CONTI+ lino PRIMUS vrijstaande armatuur komt qua vorm en design overeen met de vorige lino armatuurfamilie en is daarom ook uitstekend geschikt voor integratie in bestaande installaties zonder visuele afwijkingen.

CONTI+ CONPRIMUS

Intelligente elektronica met toegevoegde waarde

Het CONPRIMUS douchepaneel combineert perfect technologie, veiligheid, hygiëne en design – een nieuw tijdperk van hygiënisch spoelen. Het systeem overtuigt door een intelligent gepatenteerd ontwerp en vele innovatieve functies. De elektronisch gestuurde “Thermostat-E” mengeenheid is precies ter hoogte van de douchekop geplaatst – dit reduceert de anders vaak aanwezige staande waterkolom tot bijna nul.

Bovendien kunnen de warm- en koudwaterleidingen afzonderlijk worden gespoeld. Hierdoor wordt microbiologische besmetting van het douchewater vrijwel uitgesloten.

lino PRIMUS L40 & CONPRIMUS

Het perfecte duo
  • Thermostaat-E
  • Elektronische temperatuurregeling
  • Elektronische brandbeveiliging
  • Temperatuursensor
  • LED temperatuurweergave
  • Koud water spoelen
  • Hygiënisch spoelen (gemengd water)
  • Thermische desinfectie
  • Stagnatie voorkomen

CONTI+ Service APP

Intuïtieve individuele aanpasregeling via APP

Voor zowel nieuwe als bestaande drinkwaterinstallaties moet aan tal van hygiëne-eisen worden voldaan – in Duitsland bijvoorbeeld aan de Duitse drinkwaterverordening (TrinkwV) 2018. Onze CONTI+ Service APP maakt programmering, registratie en documentatie van de vereiste hygiënemaatregelen mogelijk, ook voor individuele installatiecontrole.

De Service APP maakt comfortabel beheer van CONTI+ douchepanelen, inbouwdouches, wastafel- en urinoirarmaturen mogelijk. Dankzij de gebruiksvriendelijke, intuïtieve interface kunnen de armaturen worden geïdentificeerd, geselecteerd en vervolgens heel gemakkelijk worden beheerd, geprogrammeerd of de gegevens worden uitgelezen.

De APP leidt de gebruiker intuïtief naar alle menu-items en functies. De gebruiker kan bijvoorbeeld hygiënespoelingen programmeren, waterlooptijden controleren en instellen, sensorbereiken optimaliseren, instellingen en gebruiksgegevens opslaan. In combinatie met de BLE-converter wordt via Bluetooth® een veilige communicatie tot stand gebracht tussen het armatuur en het gewenste apparaat (bijv. mobiele telefoon of tablet). Alles draadloos, eenvoudig, slim en veilig.

Bekijk de brochure

Welkom in de volgende generatie douche- en wasruimte!

Brochure

CONTI+ Thermostat-E brochure

Veelgestelde vragen

Hoe vraag ik een offerte aan?

Per telefoon

Een telefoontje naar een van onze verkoopmedewerkers is de eenvoudigste stap om uw offerte aan te vragen. Via het centrale telefoonnummer 0318- 59 29 30 staat ons verkoopteam tot uw beschikking. U krijgt een deskundige medewerker aan de lijn die graag met u meedenkt en garant staat voor de nodige technische ondersteuning.

Per e-mail

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door een e-mail te sturen naar quotes@citroenair.eu

Offerte aanvragen per -email

Kan CitroenAir de installatie van dit product uitvoeren?

Ja. Neem contact op met onze experts als u vragen hebt over installatieservices.

Contact

Hoe lang zijn uw gemiddelde levertijden?

Voor voorraadartikelen garanderen wij normaal gesproken een levertijd van 2-3 dagen. Voor alle andere artikelen is dit afhankelijk van de beschikbare voorraad bij de fabrikant en de beschikbare productiecapaciteit. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

Heeft u geen antwoord gevonden in onze veelgestelde vragen?

Neem gerust contact met ons op bij vragen of opmerkingen. Wij zijn u graag van dienst. Onze klantenservice zal u helpen vinden met wat u nodig hebt. Of bel ons op +31 (0) 318 - 59 29 30.

Waar kan ik deze producten vinden in de webshop van CitroenAir?

Hier kunt onze producten vinden in onze webshop.

Webshop merken

Collecties

Merk informatie

Over CONTI+

Conti+ is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige sanitaire producten en systemen. Het bedrijf werd... Meer lezen »